Κίνητρο και άμυνες «πληρώνουν» γκολ του 3.26

κουπόνι

Κουπόνι Τρίτης: Ο Χρήστος Μυλωνάς «σκάναρε» το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δυάδα απόδοσης 3.26, στοχεύοντας τα γκολ.

Γεια σας κουβανεζάκια μου. Θετικά έκλεισε η στήλη μας το πρώτο σαββατοκύριακο της ύπαρξής της, καθώς το Σάββατο πέρασε το μονό αποδεκτό μας, ενώ την Κυριακή πέρασε μία δυάδα. Μπροστά μας έχουμε το μεσοβδόμαδο κουπόνι και για σήμερα Τρίτη έχω ξεχωρίσει μια δυάδα που στα μάτια μου έχει αρκετά καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Προγνωστικά Αγγλίας με Νιουκάστλ – Έβερτον

Ενισχυμένοι στο μεταγραφικό παζάρι οι δύο μονομάχοι με στόχο τη γρήγορη αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα και την αποφυγή του οποιοδήποτε μπλεξίματος σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η Νιουκάστλ, η οποία  ξεκουράστηκε το σαββατοκύριακο, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο, σε σχέση με την αποψινή της αντίπαλο, προερχόταν από αήττητο σερί 3 αγώνων πριν τη διακοπή.

Η Έβερτον, η οποία θέλει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με νέο προπονητή, αλλά και παίκτες, επικράτησε εύκολα το Σάββατο με 4-1 της Μπρέντφορντ. Μια νίκη ψυχολογίας, καθώς ακολουθούν τρία βατά παιχνίδια γι’ αυτήν, πριν τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Σίτι.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Με βάση τα παραπάνω, περιμένω οι δύο ομάδες να κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά επειδή αμυντικά έχουν θέματα αμφότερες, θα κρατήσω το over 2,5 στο 1.93 της Novibet.

Κουπόνι: Προγνωστικά στο Ίντερ – Ρόμα

Αγώνας για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, όπου συγκρούονται δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας.

Η Ίντερ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τη συντοπίτισσα Μίλαν με 1-2 και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και να προχωρήσει στα ημιτελικά του θεσμού. Από άσχημο αποτέλεσμα έρχεται και η Ρόμα, καθώς γκέλαρε στην έδρα της με τη Τζένοα, (ισοπαλία με 0-0) με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μπει στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε την πρόκριση και αυτό που θα κρατήσω είναι το goal/goal στο 1.69 της Novibet.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 3.26
21:45
Νιουκάστλ – Έβερτον
Over 2,5
1.93
22:00
Ιντερ - Ρόμα
Goal/goal
1.69
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις