Σκοράρουν οι Λονδρέζοι στο «σπίτι» τους

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστρέφει το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης ο Κωνσταντίνος Λυρίδης το τιμάει με μία επιλογή.

Με κέρδος έκλεισε η στήλη του Σαββάτου, και αν μας έκανε τη χάρη και η Φούλαμ, θα κλείναμε ακόμα καλύτερα στα προγνωστικά. Η διακοπή λόγω προβλήματος υγείας ενός θεατή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο πέρασε δικαιολογημένα σε δεύτερη μοίρα, έφερε πτώση ρυθμού και το παιχνίδι έμεινε στα 2 γκολ.

Επιστρέφει, από σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Premier League, με τρεις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τρίτης. Με μία από αυτές θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μας, μιας και το κουπόνι, εκτός από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, είναι σχετικά μικρό. Συγκεκριμένα, το Γουέστ ΧαμΓουότφορντ θα αναλύσουμε, ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα σε δυο ομάδες με αρκετή διαφορά ποιότητας.

Μετά από 23 αγώνες, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 5η θέση, στο κυνήγι της τετράδας που οδηγεί στο Champions League. Στην αντίπερα όχθη, η Γουότφορντ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά οι συνεχόμενες αποτυχίες της δεν της το επιτρέπουν. Τελευταία νίκη για τους φιλοξενούμενους το 4-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 20/11/21. Από τότε μετρά επτά ήττες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Απόψε, οι Λονδρέζοι θα κοιτάξουν μόνο τη νίκη στον αγώνα, σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί «must win» απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε μεγάλο ντεφορμάρισμα.

Οι γηπεδούχοι πιθανότατα θα έχουν στη διάθεσή τους τον Αντόνιο και τον Λούκας Φαμπιάνσκι, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Απέναντι στην Κιντερμίνστερ για το FA Cup παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, με τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να μην αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Έτσι, ο Μόγιες θα γυρίσει και πάλι σε δοκιμασμένες λύσεις και σε παίκτες που ξέρει πως μπορεί να εμπιστευτεί.

Όσον αφορά τη Γουότφορντ, ο Εμμάνουελ Ντένις θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά την κόκκινη κάρτα που είδε στο παιχνίδι κόντρα στη Νόριτς και δίπλα του θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τους Κινγκ και Ζοάο Πέδρο. Ο Ρόι Χόντγκσον θα παρατάξει την ομάδα χωρίς πολλές αλλαγές και θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που ήδη έχουν βγάλει τη μισή σεζόν των φιλοξενούμενων.

Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί, τη Γουέστ Χαμ, η οποία στην έδρα της σκοράρει σχεδόν πάντα, αφού ειδικά απέναντι σε ομάδες κατώτερης ποιότητας και δυναμικής, ανεβάζει ρυθμό και πιέζει πολύ μέχρι να βρει το κενό σημείο για δημιουργήσει την κατάλληλη ευκαιρία.

Μόλις οχτώ βαθμούς σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν καταφέρει να μαζέψουν οι φιλοξενούμενοι και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσθέσουν έστω και έναν ακόμα μετά το αποψινό παιχνίδι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
21:45
Γουέστ Χαμ - Γουότφορντ
Γουέστ Χαμ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις