Ολυμπιακός – Εφές: Υπόθεση οκτάδας μέχρι 6.50!

Ολυμπιακός - Εφές

Ολυμπιακός - Εφές για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Το Bet of the Day ποντάρει στον αγώνα του ΣΕΦ και σε αποδόσεις έως 6.50.

Το Bet of the Day μετά το μπασκετικό 2/2 την περασμένη Τρίτη, επιστρέφει στη Euroleague για την αναμέτρηση Μπασκόνια – Ολυμπιακός.

Στάδιο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Χωρητικότητα: 14.500

Διαιτητές: Ράντοβιτς, Πατέρνικο, Κολένσιτς

Μεταξύ τους παράδοση: Ισορροπία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 21 νίκες για τους Πειραιώτες και 22 για τους Τούρκους. Ωστόσο η ομάδα του Αταμάν έχει χτίσει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών ανεξαρτήτως έδρας. Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 88-69.

Ολυμπιακός

Θέση: 6η με ρεκόρ 13-9

Ρεπορτάζ: Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, κερδίζοντας στην έδρα της Μπασκόνια με 72-62. Ξεχώρισαν οι συνήθεις ύποπτοι Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ, ενώ καταλυτική ήταν η παρουσία των Ουόκαπ και Παπανικολάου. Ακολουθεί μια δύσκολη τετράδα αγώνων, ξεκινώντας από το αποψινό. Οι τρεις από αυτούς θα γίνουν στο ΣΕΦ και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη μάχη για την οκτάδα.

Ολυμπιακός - Εφές: Υπόθεση οκτάδας μέχρι 6.50!

Stat attack: Σκοράρει πάνω από 80 πόντους στο ΣΕΦ. Διαθέτει την καλύτερη περιφερειακή άμυνα της διοργάνωσης, επιτρέποντας τους αντιπάλους να σκοράρουν με ποσοστό 32,3% έξω από τα 6,75μ.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδικός απών ο Έισι.

Εφές

Θέση: 8η με ρεκόρ 12-11

Ρεπορτάζ: Φαίνεται να συνέρχεται αγωνιστικά με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Σημαντικότερη εξ αυτών το διπλό στη Μόσχα που την έβαλε ξανά σε τροχιά οκτάδας. Έχοντας μπει σε θέση play offs λοιπόν, στόχος της είναι το καλύτερο πλασάρισμα. Άλλο ένα λιθαράκι μπήκε με την εντός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν, που δεν ήρθε και τόσο εύκολα. Ο Λάρκιν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι του από την αρχή της σεζόν και αυτό είναι βαρόμετρο.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Stat attack: Διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση με 81,9 πόντους ανά αγώνα, αν και εκτός έδρας ο μ.ό. της πέφτει κατά περίπου τρεις πόντους. Η ποιότητα που διαθέτει στα γκαρντ εξηγεί γιατί βρίσκεται στη 2η θέση με τα λιγότερα λάθη.

Αγωνιστικά νέα: Απών ο Μπαλμπάι, ενώ αμφίβολος είναι ο Άντερσον.

Ολυμπιακός - Εφές: Υπόθεση οκτάδας μέχρι 6.50!

Εκτίμηση: Μεγάλο ντέρμπι και είναι δύσκολο να πάμε σε σημείο. Ο Ολυμπιακός δεν πείθει το τελευταίο διάστημα, ενώ η Εφές δείχνει να βρίσκει ρυθμό αν και είναι υπερβολικά ασταθής φέτος. Δίνονται σαν αουτσάιντερ οι Τούρκοι και αξίζει το ποντάρισμα πάνω τους, έστω και με αβάντζο, σε ένα παιχνίδι που λογικά θα έχει ψηλό σκορ. Μια ψιλή και στην ανατροπή, αφού ο Ολυμπιακός ξεκινάει δυνατά στο ΣΕΦ.

Στα ειδικά, ξεχώρισα έναν πρώην ερυθρόλευκο, τον Ντάνστον, που στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει ξεπεράσει στα πέντε το όριο των 7,5 πόντων που τον βρίσκουμε στην pamestoixima.gr. Άλλωστε θα ματσαριστεί λογικά με τον Μάρτιν που δεν τρομάζει.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Εφές
Ντάνστον over 7,5 πόντοι
1.95
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Εφές
2 (+8,5) & over 147,5
1.80
Fun Bet
21:00
Ολυμπιακός - Εφές
1 ημίχ. / 2 τελ.
6.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις