Εμβόλιμη με υπερτιμημένα γκολ

προγνωστικά Αγγλίας

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα Τρίτη, με τον Jim Tsilo να βρίσκει αξία στα γκολ με τρία παιχνίδια στα προγνωστικά Αγγλίας.

Χαβ ε νάις ντέι λαντς! Τρίτη σήμερα, εμβόλιμη στο νησί, εμένα δε με ενθουσιάζουν οι εμβόλιμες ειδικά μετά από κύπελλο, γιατί κρύβουν παγίδες πολλές φορές. Δε θα ψάξω ιδιαίτερα σε σημείο, γι’ αυτό το λόγο ακριβώς. Μετά από την αποχή το Σάββατο, ελπίζω να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε με τα προγνωστικά Αγγλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας: Προφανές το διπλό, αλλά «βρωμάει» και γκολ

Εκκίνηση από League one και το παιχνίδι Κρου – Πλίμουθ. Σε δύσκολη φάση οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει τρεις σερί ήττες και τέσσερις συνολικά χωρίς νίκη και μάλιστα δίχως να σκοράρουν. Ο βασικός στόχος της παραμονής τους ξεφεύγει και ακολουθεί δύσκολη σειρά αγώνων. Η Πλίμουθ στον αντίποδα έκανε μια μικρή κοιλιά, αλλά έδειξε σημάδια ανάκαμψης και παραμένει στο κυνήγι των play offs. Θα υπάρχει κούραση στους φιλοξενούμενους μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στη Τσέλσι για το FA Cup, η Κρου μπορεί να τους ζορίσει ψάχνοντας απάντηση στις κακές εμφανίσεις, αλλά θεωρώ ότι θα πάρουν το τρίποντο.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Υπερτιμημένα γκολ σε δύο κατηγορίες

Στην ίδια κατηγορία έχουμε το παιχνίδι Πόρτσμουθ – Μπέρτον. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες από ανταγωνιστές και ειδικά η τελευταία απέναντι στην Όξφορντ, σημείωσαν καίριο πλήγμα στις ελπίδες της Πόρτσμουθ για play offs. Στο ίδιο διάστημα η Μπέρτον που φλέρταρε και η ίδια με αυτές τις θέσεις, δείχνει να μην αντέχει. Σε μέτριο φεγγάρι έκαστες, αλλά μπαλίτσα παίζουν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο φαβορί η Πόρτσμουθ, ειδικά με τη συνέπεια που δέχεται γκολ. Δε μου αρέσει ο άσος, η κόντρα φαντάζει δύσκολη, αλλά τα γκολ μου κλείνουν το μάτι σε τέτοιες αποδόσεις.

Μια κατηγορία χαμηλότερα έχουμε το παιχνίδι Μάνσφιλντ – Κόλτσεστερ. Η Μάνσφιλντ έμεινε μετά από καιρό στο μηδέν, αλλά το αήττητο σερί καλά κρατεί. Η αρμάδα του Κλαφ έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το τοπ-6 και το επιβεβαιώνει. Η Κόλτσεστερ από την άλλη σαν να γύρισε το διακόπτη. Πήρε δύο σπουδαία διπλά στις έδρες των Σάλφορντ και Λέιτον Όριεντ και είναι σε σερί τεσσάρων παιχνιδιών αήττητη. Πολύ πιο δύσκολο το παιχνίδι απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Η Μάνσφιλντ αισίως είναι ασταμάτητη, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι στο καλύτερο μομέντουμ της σεζόν και παραδοσιακά τους βγάζουν το λάδι στα μεταξύ τους. Επίσης υπερτιμημένα τα γκολ και εδώ και μπαίνουν στις επιλογές μου.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Μονό
21:45
Κρου - Πλίμουθ
2
2.10
BET: 15 units
Fun bet
21:45
Κρου - Πλίμουθ
2 & goal/goal
4.50
BET: 3 units
Combo
21:45
Πόρτσμουθ - Μπέρτον
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μάνσφλιντ - Κόλτσεστερ
Goal/goal
1.92
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις