Στο Λε Μαν 1.90, στην χώρα των Βάσκων 1.85

Προγνωστικά

Ντέρμπι ανόδου στην γαλλική Ligue 2, Μπιλμπάο – Εσπανιόλ στην La Liga και ο Bet Minute παίζει μπάλα με τα προγνωστικά ημιχρόνων.

Δύσκολα τα πράγματα την Παρασκευή, σπάσαμε το θετικό σερί μας, όμως υπάρχει κάτι δίχως τέλος σε τούτη την ζωή; Και σιγά τα ωά δηλαδής, δεν έγινε και κάτι φοβερό. Προχωράμε με δευτεριάτικα προγνωστικά σε Ισπανία και Γαλλία.

Στο Λε Μαν 1.90, στην χώρα των Βάσκων 1.85

Προγνωστικά Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ

Σε τρομερή φόρμα οι Βάσκοι, μετά την Μπαρτσελόνα, πέταξαν εκτός Κυπέλλου και την Ρεάλ. Πάρ’ το στο 88’ και τρέχα βρες γκολ έρμε Αντσελότι. Στο πρωτάθλημα, μέχρι και το εντός έδρας αήττητο της Βαγιεκάνο έσπασαν πριν σχεδόν, δύο εβδομάδες. Μέσα στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου κι έτσι θέλουν να συνεχίσουν. Το μομέντουμ, τους ευνοεί. Τα λέει άλλωστε και το Bet of the Day. Οι Καταλανοί είναι στο ναι μεν αλλά. Δεν πολυβγαίνει άκρη με την πάρτι της, τα ματς-ροντέο διαδέχονται το ένα, το άλλο. Δεν ξέρω αν θα πιάσουν το πολύ υψηλό σκοράρισμα των προηγούμενων, όμως από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο μπορεί να μπει, για να πληρωθούμε κι εμείς το 1.85 της Stoiximan.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Προγνωστικά Παρί – Αζαξιό

Μπάσιμο σε λίγκα που δεν ήταν θαμώνας της στήλης. Γαλλική Ligue 2. Μεγαλεία. Ντέρμπι ανόδου στο Λε Μαν, όπου η μικρούλα Παρί υποδέχεται τους Κορσικανούς της Αζαξιό. Στο Λε Μαν γιατί πληρώνει τις αμαρτίες των οπαδών της. Δεν θα πω πολλά, παρά μόνο δυο πράγματα. Πρώτον, η Αζαξιό σε 22 αγωνιστικές, μετράει 20 under 2,5! 20! Ολογράφως, ΕΙΚΟΣΙ. Αδιανόητο νούμερο. Δεύτερον, η κρισιμότητα του ματς είναι τέτοια, που θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν η Παρί κατέβει με το ψιλο-αλέγκρο στυλ που την διακρίνει. Φοβάται ο Γιάννης και το θεριό τον Γιάννη με λίγα λόγια. Under 1,5 και τα δύο ημίχρονα, στο 1.90 από την Betshop και λέω κι ευχαριστώ…

Μονό
21:45
Παρί - Αζαξιό
Under 1,5 και στα δύο ημίχρονα
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις