Για την επιβίωσή της η Σαλερνιτάνα

Προγνωστικά

Με προγνωστικά απ' το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Serie A, θέλει να επιστρέψει στα ταμεία ο Βάτσιος.

Καλησπέρα σε όλους. Με ένα παιχνίδι θα ασχοληθώ σήμερα, με σκοπό να επιστρέψουμε ταμείο στα προγνωστικά μας. Η Εστορίλ την προηγούμενη εβδομάδα δεν μας έκανε το χατίρι, σημείο που δεν το κρύβω, το είχα στηρίξει αρκετά. Τέλος πάντων, πάμε στα σημερινά.

Προγνωστικά Σαλερνιτάνα – Σπέτσια

Με την Serie A θα ασχοληθώ και το παιχνίδι ανάμεσα στην Σαλερνιτάνα και την Σπέτσια. Για την Σαλερνιτάνα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι «όλα τα λεφτά». Θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ακόμη ελπίδες στην υπόθεση παραμονή. Βέβαια, απέναντί της θα βρει μία ομάδα η οποία μέχρι και πριν την διακοπή βρισκόταν σε τρομερή φόρμα και είχε τρεις συνεχόμενες νίκες. Ερωτηματικό εάν αυτή η διακοπή την έχει επηρεάσει στην αγωνιστική της εικόνα. Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τους γηπεδούχους ο έμπειρος Περότι, ο οποίος επιστρέφει στα ιταλικά γήπεδα. Σημαντικό επίσης, πως η Σαλερνιτάνα αποτελεί την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 53 γκολ.

Η Σπέτσια στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει στα επτά από αυτά. Τελευταία νίκη των γηπεδούχων απέναντι στην Σπέτσια εντός έδρας ήταν στις 10 Νοεμβρίου του 2018 με σκορ 1-0, για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Έκτοτε, η Σπέτσια μετρά μόνο νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας με αγαπημένο της σκορ το 2-1. Μήπως ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί;

Όταν θέλεις να παίξεις σε πραγματικό live casino, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Συνοψίζοντας, η Σαλερνιτάνα εάν δεν κερδίσει σήμερα θα έχει την σπάθη του υποβιβασμού πιο κοντά από ποτέ στην κεφαλήν της. Η Σπέτσια είναι καλή ομάδα, προέρχεται από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά το βαθμολογικό κίνητρο φωνάζει προς τα αριστερά.

Μονό
21:45
Σαλερνιτάνα - Σπέτσια
1
2.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις