Επαγγελματικές νίκες και γκολ

Κουπόνι Κυριακής

Κυριακάτικη στήλη του Μαυρόπουλου με αποδόσεις που κυμαίνονται από 1.81 έως και 2.50 με γκολ και όχι μόνο.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επιλογές από το κουπόνι Κυριακής σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

Κουπόνι Κυριακής: Αξία στο 2.50

Ξεκινάμε από το ΟΑΚΑ στο κουπόνι Κυριακής, ντάλα μεσημέρι εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Ήττα και για τους δύο στην εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα. Η ΑΕΚ έχασε με 2-1 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Έτσι αυξήθηκε η διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε τον σημερινό αντίπαλο της Ένωσης, με 0-2 στην Ριζούπολη. Μόνο με υπέρβαση σώζεται ο Απόλλων, που έχει να σκοράρει από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Πιεσμένη η ΑΕΚ με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς. Ανήμποροι να βρουν λύσεις επιθετικά οι φιλοξενούμενοι, αν και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στην άμυνα του ΠΑΟΚ, που παρουσιάζει προβλήματα όπως και της ΑΕΚ. Αξίζει το ρίσκο στο αμφίτερμα, που στην WinMasters πληρώνει 2.50.

Με χαμηλές στροφές

Λίγο αργότερα, στην Νίκαια ο Ιωνικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Πολύτιμος βαθμός στον Βόλο μεσοβδόμαδα, για την μάχη που δίνουν οι Νικαιώτες για την παραμονή. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-1. Διατήρησε την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και σίγουρα θα κρατήσει δυνάμεις για τον επαναληπτικό με τους Αγρινιώτες για το Κύπελλο.

Δεν θα πέσει αμαχητί ο Ιωνικός στην έδρα του και ας είναι σαφώς φαβορί ο Ολυμπιακός. Νίκη χωρίς πολλά – πολλά για τους φιλοξενούμενους βλέπω.

Απουσίες εκατέρωθεν

Στην γειτονική Ιταλία, σχεδόν πρωί, η Αταλάντα υποδέχεται την Κάλιαρι στο Μπέργκαμο. Ισόπαλη ήρθε κόντρα στην Λάτσιο η γηπεδούχος, καθώς είχε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες και αρκέστηκε στον βαθμό. Από παραλίγο μεγάλο διπλό η Κάλιαρι. Μπήκε μπροστά στο σκορ, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα όμως δεν κράτησε το σκορ και στο τέλος μοιράστηκε τους βαθμούς με την Φιορεντίνα. Σημαντικός φυσικά ο βαθμός, στην μάχη για την παραμονή, έχοντας και δύσκολο πρόγραμμα αυτό το διάστημα.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Απουσίες και για τις δύο ομάδες αυτό το διάστημα. Προβάδισμα έχει η Αταλάντα και θα ψάξουμε μια επαγγελματική νίκη της. Ο άσος συνδυαστικά με under 3,5 πληρώνει 2.45 στην WinMasters.

Να τις «κλαίνε» οι ρέγκες

Κλείνουμε με Ισπανία και το ντέρμπι της αγωνιστικής. Την Ατλέτικο υποδέχεται η Μπαρτσελόνα. Δεν έπεισαν οι Καταλανοί στην νίκη τους με 0-1 κόντρα στην Αλαβές. Στο -1 από την τετράδα και την σημερινή τους αντίπαλο. Αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, στα πλαίσια του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ατλέτικο από το 2006. Με επική ανατροπή επικράτησε της Βαλένθια. Έχανε με 0-2 και στο τέλος κέρδισε με 3-2. Δεν πείθει και ας είναι μέσα στην τετράδα. Το αποτέλεσμα σήμερα θα έχει και άμεσο αντίκτυπο στην βαθμολογία.

Απώλεια δεν θέλει καμία απόψε, κακή η εικόνα τους γενικά με πολλά αμυντικά θέματα. Μονόδρομος το αμφίτερμα στο 1.81 της Novibet.

Combo
13:30
Αταλάντα - Κάλιαρι
1 & under 3,5
2.45
BET: 25 units
Μονό
15:00
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης
Goal/goal
2.50
BET: 7 units
Combo
17:15
Ιωνικός - Ολυμπιακός
2 & under 3,5
1.85
BET: 20 units
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
1.81
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις