Με φαβορί και ειδικά στη Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1: Δυνατά φαβορί σήμερα Νις και Ρεν οι οποίες υποδέχονται Κλερμόν και Μπρεστ αντίστοιχα. Με τα γκολ στο «Μεϊνό».

Εξαιρετική έως τώρα η 23η αγωνιστική της Ligue 1 με πολλά γκολ στα ματς Παρασκευής και Σαββάτου, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια και στο σημερινό μενού. Ισχυρά φαβορί στα σημερινά προγνωστικά Ligue 1 Νις και Ρεν, προδιαθέτει για γκολ το Στρασβούργο – Ναντ ενώ απόλυτα ισορροπημένο μοιάζει το Τρουά – Μετς. Στο δια ταύτα…

Εκπληκτική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά Ligue 1: Must win για Νις και Ρεν

Το πάνω χέρι έχουν σήμερα Νις και Ρεν. Η μεν Νις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα ενώ τη Δευτέρα απέκλεισε την Παρί στα πέναλτι. Απέναντί της η Κλερμόν η οποία πέτυχε σημαντική νίκη με ανατροπή στο τελευταίο με αντίπαλο τη Ρεν (2-1), ωστόσο εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Στα συν για τη Νις το γεγονός ότι κέρδισε και στις τρεις προηγούμενες περιπτώσεις που συναντήθηκε φέτος με τον διαιτητή Ζερόμ Μπρισάρ (Λιλ – Νις 0-4, Νις – Λιόν 3-2, Νις – Λανς 2-1).

Η Ρεν από την άλλη έχασε έδαφος τελευταία καθώς έχει κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-0-4, το 6-0 με τη Μπορντό). Υποδέχεται τη Μπρεστ που έρχεται από σημαντική νίκη απέναντι στη Λιλ (2-0) αλλά έχασε με μεταγραφή τον κορυφαίο ενδεχομένως παίκτη της φέτος (Φεβρ). Ευνοϊκή και η παράδοση για τους «ρενέ» οι οποίοι έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά από τη Μπρεστ ανεξάρτητα από έδρες, από το 2005 έως σήμερα (5-7-1 σε 13 παιχνίδια για Ligue 1 και Κύπελλο).

Αμφότεροι οι άσοι πληρώνουν λίγο, επομένως θα τους συνδυάσουμε με over 1,5 και θα τους βάλουμε σε δυάδα.

Προγνωστικά Ligue 1: Έχουν το γκολ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στην Αλσατία όπου το εντυπωσιακό φέτος Στρασβούργο υποδέχεται τη Ναντ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο πιο πρόσφατο στην έδρα της Μπορντό (4-3) ωστόσο δεν απώλεσαν την τέταρτη θέση στη βαθμολογία. Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο βγάζει πολλές τελικές ενώ διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Ligue 1 με 44 τέρματα. Δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα καθώς η Ναντ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική φέτος ενώ διατηρεί και αυτή καλή επαφή με τα δίχτυα (έχει σκοράρει στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της). Σημαντική και η επιστροφή του εξτρέμ Σιμόν από το Copa Africa.

Γκολ «φωτογραφίζει» και η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων στο «Μεϊνό» με τέσσερα διαδοχικά goal/goal & over (τρία διπλά η Ναντ) ενώ εξίσου ανοιχτό ήταν και το ματς του πρώτου γύρου (2-2).

Λογικά έχουν από ένα γκολ αμφότερες, σε καλές τιμές κυκλοφορεί το goal/goal.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Προγνωστικά Ligue 1: Πρόωρο εξάποντο…

Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες προβλέπεται το Τρουά – Μετς. Αμφότερες είναι χαμηλά βαθμολογικά, τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και θα θέλουν σίγουρα να μη χάσουν στο μεταξύ τους. Έχουν παρόμοια αγωνιστική φιλοσοφία καθώς βολεύονται περισσότερο να παίζουν στην κόντρα παρά να δημιουργούν. Εκτιμώ ότι και εδώ είναι πιθανό το αμφίτερμα, θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω επιλέγοντας το anytime score 1-1. 

Ειδικό
16:00
Νις - Κλερμόν
Ντόλμπεργκ 2+ σουτ στην εστία
2.55
BET: 7 units
Μονό
16:00
Στρασβούργο - Ναντ
Goal/goal
2.01
BET: 10 units
Ειδικό
16:00
Στρασβούργο - Ναντ
Μουανί 1+ σουτ στην εστία
2.00
BET: 10 units
Ειδικό
16:00
Τρουά - Μετς
Anytime score: 1-1
2.80
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.25
16:00
Νις - Κλερμόν
1 & οver 1,5
1.89
18:00
Ρεν - Μπρεστ
1 & οver 1,5
1.72
BET: 25 units
Σκόρερ
18:00
Ρεν - Μπρεστ
Πρώτο γκολ για Ρεν: Λαμπόρντ
3.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις