ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

«Πράσινη» Κυριακή

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

«Πράσινη» Κυριακή

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

«Πράσινη» Κυριακή

«Πράσινη» Κυριακή

Στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό στρέφεται για τα κυριακάτικα προγνωστικά ο Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Κουβανέζου. Την Παρασκευή μπορεί η Κόνιασπορ να έκανε το καθήκον της όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει αλλά… η Νυρεμβέργη δεν κατέβηκε στο γήπεδο, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, φέτος. Σήμερα μπορεί το πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο να είναι πλούσιο αλλά θα στραφούμε στην «πορτοκαλί» θεά και στον μοναδικό αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος που έχει το Κυριακάτικο πρόγραμμα.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Προγνωστικά Λάρισα – Παναθηναϊκός

Πάλεψε και ήταν μαχητικός ο Παναθηναϊκός την Τρίτη το βράδυ απέναντι στην Μονακό αλλά τελικά ηττήθηκε στα σημεία. Οι «πράσινοι» έδειξαν πως μπορεί να γίνουν ανταγωνιστικοί στην έδρα τους και να προκαλέσουν προβλήματα, με το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη να χάνει πάλι στις λεπτομέρειες εξαιτίας της έλλειψης εμπειρίας και απαιτούμενης ψυχραιμίας στις κρίσιμες καμπές του αγώνα. Ακολούθησε μία… εμφάνιση που όλοι στην ομάδα θέλουν να ξεχάσουν, καθώς στο ταξίδι της Πέμπτης στην Βαρκελώνη, ο «εξάστερος» γνώρισε ακόμα μία βαριά ήττα εκτός έδρας, δείχνοντας πως δεν μπορεί να προβάλει αντίσταση απέναντι στις μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Πλέον όλοι στο «τριφύλλι» θέλουν να προχωρήσουν μπροστά και να συνεχίσουν το καλό κρεσέντο που έχουν στα εγχώρια και παράλληλα να παίρνουν ότι μπορούν από την Ευρώπη. Ξεκάθαρος στόχος της σεζόν είναι το νταμπλ και η συνέχιση της κυριαρχίας στην Ελλάδα, οπότε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα μπορεί να δείχνει αλλά σίγουρα δεν είναι μία αγγαρεία. Για αυτό εξάλλου βλέπουμε σαρωτικές εμφανίσεις στους περισσότερους αγώνες στην Basket League με καλό μπάσκετ, σταθερή άμυνα και μεγάλο ποσοστό ευστοχίας έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Επόμενο εμπόδιο για την πράσινη αρμάδα, είναι η Λάρισα. Η θεσσαλική ομάδα φέτος προσπαθεί να σταθεί με όλες της τις δυνάμεις στην κατηγορία, διαθέτοντας ένα σύνολο με ελληνικό κορμό και μερικούς Αμερικανούς που μπορούν σε κάποια σημεία να κάνουν την διαφορά.

Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες ήταν το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό όμως το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού έκανε ένα καλό σερί στα τέλη Γενάρη, σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο θέσεις μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια έχει αδυναμίες, οι οποίες δεν κρύβονται εύκολα και δεν μπόρεσε όπως είναι λογικό από την μία μέρα στην άλλη, να μεταμορφωθεί σε ανταγωνιστική ομάδα, εξού και η ήττα με κάτω τα χέρια την προηγούμενη αγωνιστική στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό. Θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι στους «πράσινους» και να κρατηθεί σε ένα καλό επίπεδο.

Ο αγώνας είναι μονόπλευρος και το φαβορί τόσο μεγάλο που δεν μπορούμε να το κοντράρουμε. Θα πάμε με δύο μονά αποδεκτά από την Winmasters. Αρχικά επιλέγουμε το 2 (-16,5) στο 1.72,  αφού ο Παναθηναϊκός έχει επιβεβαιώσει διαφορά άνω των δεκαεπτά πόντων στα περισσότερα παιχνίδια του φέτος στην ελληνική λίγκα, ειδικά απέναντι σε αδύναμες ομάδες (7/11 αγώνες έχουν λήξει έτσι).

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Η δεύτερη αφορά τους πόντους που μπορεί να πετύχει ο «εξάστερος». Συνήθως αρέσκεται στο να ξεφεύγει στο σκορ και να προσφέρει επιθετικό θέαμα, οπότε το οver 88,5 στο 1.72, είναι καλό, δεδομένου πως σκοράρει ακατάπαυστα στα εγχώρια (7/11 αγώνες έχει βάλει περισσότερους από 88 πόντους).

Μονό
17:00
Λάρισα - Παναθηναϊκός
2 (-16,5)
1.72
BET: 15 units
Μονό
17:00
Λάρισα - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός οver 88,5 πόντοι
1.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις