Από το Μπάροου στην Οξφόρδη με επιλογές έως 10.65!

προγνωστικά

Στήλη Σαββάτου, γεμάτη με προγνωστικά Αγγλίας από τον Βασίλη Βασιλείου με επιλογές που αγγίζουν το 10.65, σε FA Cup, League One & League Two!

Δικαίωση με τις μεσοβδόμαδες επιλογές να πληρώνουν και να είμαστε εν αναμονή κατάκτησης του Copa Africa από την Σενεγάλη. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά όμως, όπου ναι μεν έχουμε την επιστροφή των εθνικών πρωταθλημάτων μετά από μια βδομάδα, αλλά εγώ σταθερός στις… μικρές Αγγλίες. Εντάξει θα βάλω και λίγο FA Cup, με άρωμα Premier League μέσα.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά FA Cup: Στήριξη στους γηπεδούχους

Αρχή από την αναμέτρηση Γουλβς – Νόριτς. Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν οι γηπεδούχοι πριν τη διακοπή (4-1-0) και ίσως να τους χάλασε το διάλειμμα. Από την άλλη τα «καναρίνια» πέτυχαν απροσδόκητη νίκη στην έδρα της Γουότφορντ (3-0) και για πρώτη φορά βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το κύπελλο ωστόσο είναι… άλλη ιστορία. Πιστεύω ότι η Νόριτς δεν καίγεται για διάκριση στον θεσμό, όσο για σωτηρία, συν ότι οι «λύκοι» είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα. Για αυτό θα πάω με τον άσο σε απόδοση 1.70 στο PameStoixima.gr.

Η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώνεται στο Λονδίνο, όπου η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την Μπράιτον. Σημαντικές οι προσθήκες για τα «σπιρούνια» στο μεταγραφικό παράθυρο του Γενάρη, που θέλουν (και ελπίζουν) σε τίτλο. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι «γλάροι», ωστόσο λίγο η κακή παράδοση στην έδρα της Τότεναμ, λίγο οι «απαντήσεις» που πρέπει να δώσει η ομάδα του Κόντε με οδηγούν και εδώ στον άσο. 

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Προγνωστικά League One: Καθίζηση για Πόρτσμουθ

Την κάτω βόλτα έχει πάρει η Πόρτσμουθ τελευταία, καθώς μετρά πέντε σερί ματς δίχως νίκη (0-2-3) και είναι η ομάδα της κατηγορίας με τη χειρότερη φόρμα. Σήμερα θα ταξιδέψει στην Οξφόρδη, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Γιουνάιτεντ. Οι «ταύροι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, μετρούν 3 ματς δίχως ήττα με τέρματα 11-5, ενώ μάλιστα διαθέτουν μια από τις καλύτερες σε συγκομιδή έδρες του πρωταθλήματος. Θα τους εμπιστευτώ!

Προγνωστικά League Two: Αποδόσεις με μεγάλη αξία

Απόρησα η αλήθεια είναι με την απόδοση του διπλού της Τρανμίρ. Η Μπάροου μετρά τρεις σερί εντός έδρας ήττες, ενώ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Θα μου πεις Αγγλία είναι δεν παίζει και πολύ σημασία… Σύμφωνοι, αλλά η Τρανμίρ είναι πολύ κυνική ομάδα, παίρνει αυτό που θέλει από τα ματς, ενώ παράλληλα στοχεύει σε άνοδο. Μπορεί να έφαγε τέσσερα από την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν, αλλά έδειξε αμέσως να το ξεπερνά. Κυνικά λοιπόν πάω με το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 2.60!

Μιας και αναφέρθηκα στην Φόρεστ Γκριν, ελκυστικές βρίσκω τις αποδόσεις του over 2,5 στην δική της αναμέτρηση. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος υποδέχεται τη Νιούπορτ Κάουντι, ομάδα που στοχεύει στην άνοδο και βρίσκεται στην 3η θέση. Τέσσερις σερί νίκες μετρά η ομάδα από την Ουαλία και προφανώς έχει την ψυχολογία στα ύψη. Μπορεί να κοντράρει τους γηπεδούχους και να τους βάλει δύσκολα. Πρόκειται για τις δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και παρά την σημασία της αναμέτρησης περιμένω να δούμε γκολ. Άνω του 2.00 βρίσκεται το over 2,5 στην Betshop και δε μπορώ να κλείσω τα μάτια.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
17:00
Μπάροου - Τρανμίρ
2
2.63
BET: 5 units
Μονό
17:00
Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Πόρτσμουθ
1
2.25
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 10.65
17:00
Μπάροου - Τρανμίρ
2 & under 3,5
3.00
17:00
Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Πόρτσμουθ
1 & over 2,5
3.55
BET: 2 units
Μονό
17:00
Φόρεστ Γκριν - Νιούπορτ Κάουντι
Over 2,5
2.06
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.26
17:00
Γουλβς - Νόριτς
1
1.70
22:00
Τότεναμ - Μπράιτον
1
1.92
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις