Δύο δυάδες και… πληρωμή

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στα χαμηλά της Αγγλίας, στο FA Cup και στη Bundesliga έχει στη στήλη του Σαββάτου ο Νίκος Φωτιάδης.

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο με ταμεία να έχουμε! Σήμερα προγνωστικά μόνο ποδοσφαιρικά με δύο δυάδες. Το πρόγραμμα έχει FA Cup, Bundesliga και χαμηλότερες κατηγορίες Αγγλίας.

Καθαρίζει από νωρίς η Μπάγερν

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη πρώην του Ναγκελσμαν, Λειψία . Η διακοπή ευνοεί τη Μπάγερν που δέχεται μαζική επιστροφή παικτών, παρά την απουσία του Ντέιβις και Γκορέτζκα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την απουσία ενός από του σημαντικότερους παίκτες της, Φορσμπεργκ και του Χαλστενμπεργκ. Οι Βαυαροί θέλουν σιγά σιγά να ανοίγουν τη διαφορά από τους υπόλοιπους και δεν σηκώνουν γκέλες. Πιστεύουμε ότι θα μπούνε δυνατά με το μαχαίρι στα δόντια να πάρουν την νίκη .

Έτσι διαλέγω τον άσο από ημίχρονο, η απόδοση στο 1.90 είναι άκρως ικανοποιητική και αξίζει ποντάρισμα.

Αναγκαίο ηλεκτροσόκ στο «Γκούντισον Παρκ»

Η Έβερτον υποδέχεται την Μπρέντφορντ με σκοπό να πάρει τη πρόκριση στους «16» του FA Cup. Πιστεύω ότι ο ερχομός του Λάμπαρντ στο πάγκο των «Ζαχαρωτών» θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον αγώνα με τους γηπεδούχους να θέλουν να βγάλουν βελτίωση, που σίγουρα θα τους ανεβάσει τη ψυχολογία στη δύσκολη συνέχεια. Αφού έχουν μείνει ουσιαστικά εκτός στόχων στο πρωτάθλημα, σίγουρα θα ψάχνουν μια πορεία στο κύπελλο.

Ανεβασμένο το κλίμα και λόγω μεταγραφών, ευελπιστώ ότι θα πάρει τη νίκη. Από την άλλη η Μπρέντφορντ τελευταία δεν έχει καλή εικόνα και ας ανανέωσε τον Φρανκ. Γενικότερα, η ζυγαριά γυρίζει προς την Έβερτον και θα το διαλέξω για να πλαισιώσει τη δυάδα με τον άσο στο 2.00

Φορμαρισμένη η Μπόλτον

Η Μπόλτον έχοντας την καλύτερη φόρμα στο πρωτάθλημα πάει στην έδρα της Μορκαμ να διεκδικήσει άλλους 3 πόντους.

Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσιάζουν, άντεξαν 50 λεπτά στο Σέφιλντ και είναι σίγουρα κατώτερη της Μπόλτον. Η εικόνα της δείχνει ότι δεν θα καταφέρει και να σωθεί παρόλο που έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Oι φιλοξενούμενοι πέρσι δεν ηττήθηκαν από την Μορκαμ και πιστεύω ότι θα μπουν δυνατά για μια ακόμα φορά να συνεχίσουν το σερί τους. Θα πάρω την επιλογή του να σκοράρει πρώτη στο 1.78.

Πολύ δυνατή εντός η Σατον

Δεύτερη επιλογή από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας και την League 2. Πιο συγκεκριμένα με τη Σατον να αντιμετωπίζει την Μπρίστολ σε έναν αγώνα μεταξύ των πιο φορμαρισμένων του πρωταθλήματος. Η Σατον που είναι αήττητη εντός από τις 30 Οκτωβρίου θέλει να πλασαριστεί επιτέλους στη πρώτη τριάδα και τις θέσουν που οδηγούν σε απευθείας άνοδο κόντρα σε μια χαλαρή Μπρίστολ που παίζει χωρίς ιδιαίτερο στόχο.

Ο άσσος πληρώνει καλά στο 2.06 και θα τον βάλω στην αγγλική μου δυάδα.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Δυάδα απόδοσης 3.67
17:00
Μόρκαμ - Μπόλτον
Anytime score: 0-1
1.78
17:00
Σάτον - Μπρίστολ Ρόβερς
1
2.06
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.78
17:00
Έβερτον - Μπρέντφορντ
1
2.00
19:30
Μπάγερν Μονάχου - Λειψία
1 ημίχρονο
1.89
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις