Τα «παιδιά» στο Πριγκιπάτο…

Τα «παιδιά» στο Πριγκιπάτο...

Προγνωστικά Γαλλίας. Δεύτερο ντέρμπι μέσα σε λίγες μέρες για τη Λιόν που φιλοξενείται από την Μονακό στο «Λουί Ντε».

Επιστροφή στη δράση για Ligue 1 και Ligue 2 μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας ελέω κυπέλλου. Ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα το ντέρμπι Μονακό – Λιόν ενώ και στη Ligue 2 προκύπτουν επιλογές που έχουν αξία λόγω απόδοσης. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ντέρμπι στο Πριγκιπάτο

Σπουδαίο διπλό για τη Μονακό στην έδρα της Λανς (2-4) και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι Μονεγάσκοι παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένοι υπό τις οδηγίες του Φιλίπ Κλεμάν, κυρίως στο επιθετικό παιχνίδι καθώς έχουν σημειώσει 10 γκολ στα τρία τελευταία. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι από τις 11 Σεπτέμβρη (0-2 από Μαρσέιγ), έκτοτε μετρούν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες (στις πέντε από τις έξι νίκες σημείωσαν τουλάχιστον τρία τέρματα). Επέστρεψε στο τελευταίο ο Γκολοβίν.

Μεγάλη προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Αν και αποδεκατισμένη από τη μέση και μπροστά η Λιόν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να πάρει το ντέρμπι απέναντι στη Μαρσέιγ (2-1) με γκολ του Ντεμπελέ στο τέλος.

Οι «λιονέ» έμειναν έτσι αήττητοι για έβδομο ματς ενώ τρέχουν σερί τριών νικών. Έφτασε αισίως τους 34 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον με την 5η Ρεν. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Λιόν ως φιλοξενούμενη ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο των έξι από τα δέκα συνολικά εκτός έδρας παιχνιδιών της. Μεγάλο το κενό που άφησε ο εξαιρετικός φέτος Γκιμαράες (μεταγραφή στη Νιούκαστλ), επέστρεψε ο παλιός γνώριμος Ντομπελέ (δανεικός από Τότεναμ) ως αντικαταστάτης. Στην αποστολή και ο νεοφερμένος από τη Μπρεστ Ρομέν Φεβρ.

Ανοιχτά σε γκολ τα παιχνίδια των δύο διαχρονικά. Μοιρασμένες οι νίκες στο «Λουί Ντε» με τη Λιόν να κερδίζει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο (4-0-2, πέντε από αυτά ήταν και over). Επεισοδιακό το περσινό στο Πριγκιπάτο με τη Λιόν να κερδίζει με 2-3 (ανατροπή από 1-0) και να σημειώνονται πέντε αποβολές στον αγώνα!

Περιμένω ένα ντέρμπι με γρήγορο ρυθμό ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ικανές επιθέσεις. Θα πάμε με τον διπλασιασμό του συνδυαστικού goal/goal & over 2,5.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ευκαιρίες στη Ligue 2

Ένα σημείο που «μαγνητίζει» την προσοχή μας είναι το διπλό της Βαλενσιέν. Πέτυχε σημαντική και επιβλητική νίκη στο τελευταίο απέναντι στη Νανσί (6-1) και βρίσκει τη Ροντέ σε κακό φεγγάρι (0-3-2 στα πέντε τελευταία). Μάλιστα η Βαλενσιέν ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου  (Τιμιτέ, Μαρτέν αλλά και τον φορ Μπονέ που αγωνιζόταν έως τώρα στη Ροντέ!). Στο 3.70 άνοιξε το διπλό, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Ισορροπημένο μοιάζει το Νιόρ – Χάβρη. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν τέσσερεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια (4-1-0) και έχουν φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τα play off ανόδου (-3). Εντός «Ρενέ Γκαγιάρ» τρέχουν τρεις σερί άσσους ενώ έχει σημειωθεί μόλις ένα Χ στα δέκα φετινά τους εκεί. Μια απ’ τα ίδια και η  Χάβρη που ισοβαθμεί με τη Νιόρ (34 βαθμοί) και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ως φιλοξενούμενη (4-5-1, μοναδική ήττα στη Δουνκέρκη στις 30 Δεκέμβρη). To σενάριο της μοιρασιάς σιγοντάρει και η παράδοση των δύο στην έδρα της Νιόρ με 11 ισοπαλίες σε 18 αγώνες από το 2000 έως σήμερα (3-11-4). Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, καλό το 3.15 που κυκλοφορεί η ισοπαλία.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Νανσί που ηττήθηκε με το βαρύ 6-1 στη Βαλενσιέν και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας της Ligue 2 (15 βαθμοί). Μεσοεπιθετικά έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν φάσεις και γκολ, ωστόσο η άμυνά της δεινοπαθεί σε κάθε παιχνίδι (44 γκολ παθητικό, χειρότερη άμυνα της Ligue 2). Μια του ύψους και μια του βάθους η Καέν, τη μία κερδίζει την πρωτοπόρο Αζαξιό (2-0) και την άλλη χάνει από τη Νιόρ (0-2). Μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, παιχνίδια σαν το σημερινό οφείλει να τα κερδίζει ώστε να μη μπλέξει. Αμφότερες «καίγονται» για τη νίκη, σε ικανοποιητικές τιμές το αμφίτερμα.

Πιθανό μοιάζει και το αμφίτερμα στο Γκινγκάμπ – Οσέρ. Φύσει επιθετικές ομάδες, διατηρούν καλή επαφή με τα δίχτυα ενώ και οι δύο έχουν μπόλικη ποιότητα στην επίθεση (Πιερό, Λιβολάν, Σαρμπονιέ, Οτρέ). Οριακά αποδεκτό κοντά στο 1.70 το αμφίτερμα, μπορεί να γίνει μια δυάδα με αυτό στο Νανσί – Καέν.

Μονό
20:00
Ροντέ - Βαλενσιέν
2
3.70
BET: 7 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Χάβρη
Χ
3.10
BET: 7 units
Ειδικό
20:00
Νανσί - Καέν
Over 0,5 γκολ με πέναλτι
4.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
20:00
Νανσί - Καέν
Goal/goal
1.89
20:00
Γκινγκάμπ - Οσέρ
Goal/goal
1.76
BET: 30 units
Μονό
22:00
Μονακό - Λιόν
Goal/goal & over 2,5
2.01
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Μονακό - Λιόν
Γκολ Ντιόπ
2.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις