Υπερδιπλασιάζουν οι Ευρωπαίοι

Προγνωστικά Υπερδιπλασιάζουν οι Ευρωπαίοι #Roume

Βρήκε ευκαιρίες με πυπερδιπλασιασμούς στην Ευρώπη για τα προγνωστικά του στο koubanezos.gr o Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Καλησπέρα φίλοι Κουβανέζοι. Ας ξεκινήσουμε αρχικά με τα δικά μου συλλυπητήρια και τη δική μου συγνώμη (ναι, όλοι έχουμε ευθύνη) για τον χαμό του Άλκη. Εύχομαι – περισσότερο από ότι ελπίζω – να ήταν το τελευταίο θύμα. Στα δικά μας, όσο μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτά. Ο Γιαννίκης έκανε θαύματα στο ΟΑΚΑ με τον Βόλο και ο Παναιτωλικός μπήκε κοιμισμένος στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα έναν ωραιότατο κουβά. Δεν πτοούμαστε, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στα οποία θα μιλήσουμε… ευρωπαϊκά.

Άλλη μια γιορτή των γκολ στη Βαυαρία

Πάμε να ξεκινήσουμε. Στάση στο κρατίδιο της Βαυαρίας, όπου η τοπική Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λειψία. Οι πρωταθλητές είναι πάλι πρώτοι και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους από τη γκέλα με την Γκλάντμπαχ. Από την άλλη, οι «Ταύροι» ψάχνουν σταθερότητα και ομοιογένεια, όντας φανερά βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα. Απουσίες υπάρχουν και στους δύο, δύσκολα όμως θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει πολύ να ψάξει κάποιος ήττα των γηπεδούχων⋅ σε οποιαδήποτε έδρα, ενώ ισχυρά είναι και τα προγνωστικά που μιλάνε για goal/goal ή όβερ.

Εκτίμηση: Κάπου εκεί θα πάω και εγώ. Όχι στο συνδυασμό των δύο τελευταίων γιατί δεν με ικανοποιούν οι αποδόσεις, όμως βρίσκω στο 2.60 στη Novibet τον άσο μαζί με το αμφίτερμα, το οποίο και θα τιμήσω. Μαζί θα κοιτούσα και προς σκόρερ, αφού ο Αντρέ Σίλβα παίζει… μόνος μαζί με τον Ενκουνκού μπροστά. Ρίξτε του μια ματιά και στο λάιβ αυτό.

Μεγάλη ευκαιρία στην Ισπανία

Δύο ματσάκια έχει το μενού όπως πάντα. Γνωστό. Αυτό που κλείνει τα προγνωστικά μας σήμερα είναι η αναμέτρηση της Οσασούνα με την Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι έκαναν δυνατό ξεκίνημα, όμως υποβαθμίστηκαν σε μια φυσιολογική μετριότητα στη συνέχεια και έτσι έφτασαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Σεβιγίστας» είναι εξαιρετικοί, στρογγυλοκάθονται στη δεύτερη θέση και με λίγη παραπάνω τύχη ίσως διεκδικούσαν και πρωτάθλημα. Ενισχύθηκαν το χειμώνα με την έλευση του Μαρσιάλ, κάτι που θα τους βοηθήσει στη μάχη απέναντι στη – χτυπημένη από απουσίες – Οσασούνα.

Εκτίμηση: Εδώ θαρρώ πως έχουμε λαθάκι. Δεν βρίσκω το λόγο το διπλό να υπερδιπλασιάζει σε όλες τις στοιχηματικές. Η Σεβίλλη έχει τη προϊστορία, το μομέντουμ, τη ποιότητα, το αβαντάζ των απουσιών και στη τελική έχει και μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον από την αντίπαλό της. Λoυκ νο φέρδερ που λένε και στο χωριό μου, νίκη Σεβίλλης στο 2.30, πάλι στη πλατφόρμα της Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
19:30
Μπάγερν Μονάχου - Λειψία
1 & goal/goal
2.60
BET: 15 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Σεβίλλη
2
2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις