Value σημεία διπλασιασμών στην Ισπανία

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένας άσος και ένα διπλό που χαρακτηρίζονται και ως value επιλογές υπάρχουν σήμερα στην Ισπανία.

Επιτέλους πρωτάθλημα! Καλημέρα Κουβανέζοι, καλημέρα σε όλο το κόσμο. Επιστρέφουν μετά από αυτή τη μεγάλη διακοπή τα πρωταθλήματα και ως εκ τούτου επιστρέφουμε δυναμικά και εμείς στις επάλξεις και στα προγνωστικά μας. Στη σημερινή μας στήλη θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Ισπανία. Η πρώτη αφορά το ΈλτσεΑλαβές και η δεύτερη το ΟσασούναΣεβίλλη. Πάμε όμως αμέσως να δούμε τις σημερινές μας επιλογές πιο αναλυτικά. 

Προγνωστικά: Νίκη για να κλειδώσει η παραμονή

Στο «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο», η Έλτσε υποδέχεται την Αλαβές για την 23η στροφή του πρωταθλήματος Ισπανίας. Πριν τη διακοπή οι γηπεδούχοι έφυγαν με μια σπουδαία ισοπαλία από το «Σαντιάγο Μπερναμπεόυ», ενώ θα μπορούσαν να φύγουν και με το τρίποντο, αν ο Μιλιτάο στα χασομέρια της αναμέτρησης δεν είχε βρει στόχο. Παρ’ όλα αυτά η Έλτσε συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό κάτι που δείχνει και την βαθμολογική της αναρρίχηση μένοντας μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Σήμερα θα επιδιώξει να βάλει το κερασάκι στη τούρτα απέναντι στη προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Η Αλαβές από την άλλη, όπως ανέφερα, βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και κάθε της παιχνίδι είναι τελικός, δύσκολα όμως μπορεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 0-1, ενώ για το 2022 αγνοεί ακόμα τη νίκη σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Ερωτηματικό παραμένει η ετοιμότητα των παικτών ελέω διακοπής, αλλά στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα στηρίξουμε τον άσο στο 2.40 από την Novibet, λόγω της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων.  

Οσασούνα – Σεβίλλη 

Από το Έλτσε πηγαίνουμε ευθύς αμέσως στην Πανταλόνα και το «Ελ Σαντάρ», εκεί όπου η Οσασούνα υποδέχεται την Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση και δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ενώ ταυτόχρονα δεν φαίνεται να μπορούν να διεκδικήσουν και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην Γρανάδα με σκορ 0-2.

Από την άλλη για την Σεβίλλη κάθε της παιχνίδι χαρακτηρίζεται τελικός, και αυτό γιατί μόνο έτσι θα μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Βρίσκεται στο -4 από την Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή η διακοπή μάλλον καλό μπορεί να της κάνει, καθώς προέρχεται από δυο διαδοχικές ισοπαλίες με Θέλτα και Βαλένθια αντίστοιχα.

Στοιχηματικά μιλώντας, το διπλό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως value επιλογή και αυτό γιατί έχουμε μια ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν κυνηγάει κάτι ουσιαστικό, παρά μόνο παίζει για το γόητρο της. Συν της άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι και ανώτεροι ποιοτικά. Έτσι και εμείς θα δεχτούμε το ‘’δωράκι’’ και θα επιλέξουμε το διπλό στο 2.25 απόδοση από την Novibet.  

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:00
Έλτσε - Αλαβές
1
2.40
BET: 12 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Σεβίλλη
2
2.25
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις