Με την αύρα του Λάμπαρντ η Εβερτον

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές από Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία ξεχώρισε για σήμερα Σάββατο ο Χρήστος Μυλωνάς.

Αγαπητές κουβανέζες και αγαπητοί κουβανέζοι γεια σας. Κάνω πρεμιέρα απόψε (που λέει και το άσμα) στη σελίδα και ελπίζω να μπω με το δεξί στα ταμεία. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του koubanezos.gr  για το θερμό καλωσόρισμα, αλλά και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω μέλος της «παρέας» τους. Αφού τελειώσαμε με τα εισαγωγικά, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου.

Προγνωστικά Αγγλίας με Έβερτον – Μπρέντφορντ

Επανέρχονται στη δράση με αγώνες για το FA Cup οι Άγγλοι και η αναμέτρηση που θα σταθώ είναι ο αγώνας ΈβερτονΜπρέντφορντ.

Με στόχο ένα νέο ξεκίνημα τα «ζαχαρωτά», καθώς βρίσκονται μόλις 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, προχώρησαν στην πρόσληψη του Φράνκ Λάμπαρντ στη θέση του προπονητή, αλλά και των έμπειρων Φαν Ντε Μπεκ (από τη Γιουνάιτεντ), Ντέλε Άλι (από Τότεναμ).

Η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ βρίσκεται λίγο πιο πάνω στη βαθμολογία, αλλά ήταν σε κακό φεγγάρι πριν τη διακοπή με 4 συνεχόμενες ήττες και δεν νομίζω πως την ενδιαφέρει το κύπελλο, πόσω μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει και εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν θα δώσει το βάρος στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή.

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν θα κρατήσω τον άσο της Έβερτον στο 2.07 της Winmasters, ώστε να μπορέσουν οι γηπεδούχοι να «ζεστάνουν» και τον κόσμο τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που πιστεύω πως θα έχει αλλού το μυαλό του.

Όταν θέλεις να παίξεις σε πραγματικό live casino, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Προγνωστικά Γερμανίας με Στουτγάρδη – Φρανκφούρτη

Συνεχίζουμε το ταξίδι και κάνουμε στάση στη Γερμανία για την αναμέτρηση δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους. 

Σε δεινή θέση οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση και θέλουν βαθμούς, ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Το παλεύουν στην έδρα τους (16 γκολ σε 10 παιχνίδια), αλλά πληρώνουν την κακή αμυντική τους λειτουργία. Αυτό προσπάθησε να διορθώσει κατά τη διάρκεια της διακοπής, όπου έκανε μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, πραγματοποιώντας και ένα φιλικό (κέρδισε με 2-1 τη Ροστόφ).

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, όπου τα πάνε περίφημα μέχρι στιγμής (τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου στο Europa League  κερδίζοντας 2 φορές τον Ολυμπιακό). Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες, καθώς πριν την διακοπή είχαν 2 απρόσμενες γκέλες εναντίον της Άουγκσμπουργκ και της Μπίλεφελντ.

Θα επιλέξω το goal/goal και over 2,5 εδώ στο 1.98 της Stoiximan, καθώς από τη μία έχουμε τη Στουτγάρδη που θα κυνηγήσει τη νίκη στην έδρα της, ενώ από την άλλη η Άιντραχτ είναι μεν πιο ποιοτική, αλλά έχει και αυτή τα θεματάκια της στα μετόπισθεν.

Προγνωστικά Ιταλίας με Ρόμα – Τζένοα

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη με την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Τζένοα.

Στην 6η θέση βρίσκεται η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία παραμένει μέσα σε όλους τους στόχους της, καθώς συνεχίζει και στο κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη. Ακολουθεί μάλιστα νοκ – άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο την Τρίτη στην έδρα της Ίντερ και ίσως ο Μουρίνιο κοιτάξει να προφυλάξει κάποιους παίκτες, καθώς δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο το σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη η Τζένοα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με μόλις 1 νίκη μέχρι στιγμής σε 23 παιχνίδια και για το λόγο αυτό προχώρησε σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Οι σημαντικότερες ήταν του χαφ Γκούντμουντσον από την Άλκμααρ και του επιθετικού Πίκολι ως δανεικό από την Αταλάντα.

Περιμένω μια αναμέτρηση με πολλά γκολ και λόγω των όσων προανέφερα, αλλά και λόγω της παράδοσης που έχουν στα μεταξύ τους (3-3 το 2019, 3-2 το 2017 και το 2018), θα πάω με το goal/goal και over 2,5 στο 2.27 της Stoiximan.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Δυάδα απόδοσης 4.49
16:00
Ρόμα - Τζένοα
Goal/goal & over 2,5
2.27
16:30
Στουτγάρδη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal & over 2,5
1.98
BET: 5 units
Μονό
17:00
Έβερτον – Μπρέντφορντ
1
2.07
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις