Combo του 3.00 στο Μόναχο

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Λειψία έχει ο Luca Toni με combo τριπλασιασμού.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη Bundesliga μετά από πολυήμερη διακοπή και εμείς είμαστε και πάλι εδώ με προγνωστικά στοιχήματος από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Λειψία.

Σταθερά μόνοι πρώτοι οι Βαυαροί, που μετά το κάζο από τη Γκλάντμπαχ, επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα και το έπραξαν μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Δύο σερί τεσσάρες σε Κολωνία και Χέρτα διατήρησαν τη Μπάγερν στον αφρό και το +6 από τη Ντόρτμουντ. Αναμένεται να προσεγγίσει με μεγάλη σοβαρότητα τις επερχόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις ο κόουτς Νάγκελσμαν, καθώς η διαφορά των 6 πόντων που έχει χτίσει από τη δεύτερη θέση θεωρείται επισφαλής.

Κύρια γνωρίσματα των Βαυαρών και φέτος είναι το εξωφρενικά γρήγορο transition, η πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και η συνέπεια στην επίτευξη τερμάτων (καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 65 τέρματα). Φυσικό επακόλουθο της δημιουργικής μεσοεπιθετικής γραμμής είναι η παραγωγή κόρνερ. Πιο συγκεκριμένα 6,4 ανά αγώνα κερδίζει η Μπάγερν στο «Αλιάνζ Αρένα», ενώ παραχωρεί 3,1 κατά μέσο όρο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Με σπασμένα φρένα μπήκαν στο νέο έτος οι «ταύροι», πετυχαίνοντας 3 διαδοχικές νίκες με συνολικά τέρματα 8-1. Αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα για τη Λειψία, μόλις στο -3 από τη χρυσοφόρο πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επερχόμενο Champions League! Ταυτόχρονα πέτυχε στο διάστημα αυτό να σπάσει το ρόδι μακριά από τη βάση της, σημειώνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη για την τρέχουσα σεζόν στο 0-2 επί της Στουτγάρδης, αποβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και το κόμπλεξ που τη διακατείχε όποτε απομακρύνονταν από το «Ρεντ Μπουλ Αρένα».

 Δεν είναι τόσο παραγωγική όσο την έχουμε συνηθίσει η φετινή Λειψία, η οποία πετυχαίνει 1,9 γκολ ανά αγώνα και δέχεται 1,15, αν και δεδομένα η ποιότητα δεν λείπει και ειδικά στη γραμμή κρούσης, με Αντρέ Σίλβα και Κρίστοφερ Νκουκού να είναι ικανοί να πληγώσουν κάθε άμυνα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της Λειψίας δεν είναι κάτι άλλο από τα κόρνερ. Δώδεκα ο μέσος όρος, με 6,22/αγώνα κερδισμένα τη στιγμή που παραχωρεί στον αντίπαλο 5,78.

Ύψιστης σημασίας και για τους δύο αντιπάλους το παιχνίδι στο Μόναχο, αν θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά ως προς την επίτευξη των στόχων τους. Αναμένω ένα γεμάτο παιχνίδι με αρκετά γκολ, όσο σφιχτή και αν παρουσιάζεται η φιλοξενούμενη εσχάτως, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι αντιμετώπισε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής και όχι τη βαυαρική μηχανή των γκολ που σκορπάει τρόμο.

Εικάζω ότι η ασφυκτική πίεση της Μπάγερν θα προσφέρει αρκετά κόρνερ, ενώ και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τις ευκαιρίες τους. Τελική επιλογή μου το over 2,5 σε συνδυασμό με τα over 5,5 κόρνερ της Μπάγερν και τα over 2,5 της Λειψίας, κάτι που συνάδει απόλυτα και με τα στατιστικά τους.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
19:30
Μπάγερν Μονάχου - Λειψία
Over 2,5 & Μπάγερν over 5,5 κόρνερ & Λειψία over 2,5 κόρνερ
3.00
BET: 9 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις