ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Κλείνουμε το μάτι στους... γηπεδούχους

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κλείνουμε το μάτι στους... γηπεδούχους

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κλείνουμε το μάτι στους... γηπεδούχους

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κλείνουμε το μάτι στους… γηπεδούχους

προγνωστικά

Προγνωστικά με επιλογές από Τουρκία και Γερμανία ξεχώρισε για σήμερα Παρασκευή ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα στους απανταχού κουβανέζους και κουβανέζες που διαβάζουν. Ντεμπουτάρουμε σήμερα στο σάιτ και η νέα στήλη μας κάνει τα πρώτα της βήματα. Παρασκευή λοιπόν σήμερα με κάπως φτωχό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αλλά με μερικά δυνατά σημεία και προγνωστικά που πρέπει να εξετάσουμε, από την δεύτερη κατηγορία Γερμανίας και την πρώτη κατηγορία Τουρκίας. Δεν χάνουμε άλλο χρόνο με εισαγωγές και περνάμε αμέσως στο «ψητό».

Προγνωστικά Τουρκίας με Κόνιασπορ – Γκιρεσούνσπορ

Ακόμα μία σημαντική παρτίδα για την δεύτερη Κόνιασπορ, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς μπας και προλάβει το τρομερό τρένο της Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα – Σιώπη. Η ομάδα από το Ικόνιο, έχει φέτος μία αρκετά σταθερή άμυνα που πολλές φορές συνδυάζεται με μεγάλη αποτελεσματικότητα μπροστά. Αυτό ουσιαστικά αποτελεί και την κύρια δύναμη της, σε ένα όχι και τόσο γνωστό σύνολο ποδοσφαιριστών (με εξαίρεση τον Αχμέντ Χασάν που γνωρίζουμε στα μέρη μας) το οποίο όμως έχει σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία της μαχητικότητας και της ευκολίας στο να παίρνει αποτελέσματα. Εντός έδρας είναι απλά εκπληκτική και στους δέκα τελευταίους της αγώνες, μετράει οκτώ (!) νίκες, μία μόλις ισοπαλία και μία ήττα, ενώ πάντα της αρέσει να επικρατεί με τα αγαπημένα της 1-0 και 2-0.

Βίος αντίθετος για την μέτρια και ασταθή Γκιρεσούνσπορ, που νιώθει πλέον καυτή την ανάσα των ομάδων που βρίσκονται στην ζώνη υποβιβασμού. Δεν πατάει καλά, αμυντικά έχει θέματα και στις περισσότερες αναμετρήσεις της βγάζει αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα. Διαθέτει μερικούς παίκτες με ποιότητα αλλά ως γνωστόν… ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και πόσο μάλλον όταν στο στρατόπεδο της αυτή την περίοδο έχουν για τα καλά εσωστρέφεια και προβληματισμό.  Εκτός έδρας απογοητεύει, με μοναδικές της «σπουδαίες» επιτυχίες φέτος ένα διπλό στην έδρα της τραγικής Γαλατασαράι και ένα διπλό στην έδρα της επίσης κακής Μπεσίκτας (το σκορ είχε ξεφύγει τότε αλλά η αντίπαλος της έπαιζε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς) . Κατά τα άλλα δεν προβάλλει συνήθως αντίσταση ενώ όσα αποτελέσματα έχει πάρει ήταν κυρίως λόγω αβλεψίας του αντιπάλου.

Ο αγώνας έχει φαβορί, το οποίο έχει κίνητρο, παράδοση και έδρα. Δεν μπορούμε να μην στηρίξουμε την Κόνιασπορ, σε ένα περισσότερο μονόπλευρο ματς. Πάμε λοιπόν με τους γηπεδούχους, συνδυάζοντας το σημείο μας το under 3,5 και την κάλυψη της ισοπαλίας. 1Χ και under 3,5 στο αποδεκτό 1.47 της Novibet.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Προγνωστικά Γερμανίας με Νυρεμβέργη – Ίνγκολσταντ

Τρέχει και… ελπίζει να φτάσει στις θέσεις κοντά στην τριάδα η Νυρεμβέργη. Η ομάδα του μόλις 38 ετών Κρίστιαν Πρέουσερ, μετά την απογοητευτική εντός έδρας ήττα από την Πάντεμπορν, πήρε ένα «διπλό» ζωτικής σημασίας στο Ντίσελντορφ κόντρα στην Φορτούνα και έφτασε να βρίσκεται στο -2 από την τρίτη Βέρντερ. Φυσικά για να κοντράρει το κλαμπ της Βρέμης, πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο τριών δυνατών αντιπάλων, οπότε… κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Μιλάμε για μία σχετικά καλή ομάδα που βρίσκει τα πατήματα της και δεν έχει ιδιαίτερες αδυναμίες. Όταν παίζει εντός έδρας δείχνει να βγάζει περισσότερη υγεία και καταφέρνει να παίρνει τουλάχιστον τους  «κατώτερους» αγωνιστικά αντιπάλους.

Δεν βλέπεται φέτος η τραγική Ίνγκολσταντ που είναι ουραγός και ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την τρίτη κατηγορία. Είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, διαθέτει φοβερά χαλασμένη άμυνα (χειρότερη άμυνα της λίγκας με 41 τέρματα παθητικό) ενώ ούτε μπροστά μπορεί να δημιουργήσει φάσεις (15 τέρματα ενεργητικό – χειρότερη επίθεση της λίγκας μαζί με Ανόβερο). Σε γενικές γραμμές δείχνει αποπροσανατολισμένη και χωρίς ιδιαίτερο κουράγιο, στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε πως θα πετάξει λευκή πετσέτα σύντομα. Εκτός έδρας είναι κάκιστη, μετρώντας μόνο μία νίκη τον Αύγουστο και έκτοτε αποκλειστικά ήττες (και μία ισοπαλία πρόσφατα). Δεν έχει το υλικό και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην κατηγορία.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Η Νυρεμβέργη οφείλει να κερδίσει ώστε να μείνει κοντά στον κορμό της ανόδου και να ανέβει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά, ξεσπώντας στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Ο άσος είναι σχετικά ψηλά για τα δεδομένα του αγώνα, θα τον χτυπήσουμε με άνεση, στο 1.70 από την Novibet.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Δυάδα απόδοσης 2.50
19:00
Κόνιασπορ - Γκιρεσουνσπόρ
1Χ & under 3,5
1.47
19:30
Νυρεμβέργη - Ίνγκολσταντ
1
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις