O γύρος του κόσμου στα τουρνουά της ATP

προγνωστικά τένις

Επιλογές στα προγνωστικά τένις από όλο τον κόσμο!

Χαιρετούμε όλους τους φίλους του koubanezos.gr!  Ολοκληρώθηκε λοιπόν ένα πολύ ενδιαφέρον Αυστραλιανό Όπεν με τον Ναδάλ να γράφει ιστορία κατακτώντας τον 21o Grand Slam τίτλο του. Στοιχηματικά κλείσαμε το τουρνουά με 15/28 πετυχημένες προβλέψεις (~54%) και κέρδος 132 units. H στήλη μας έκλεισε με 10/15 (~66%) προβλέψεις ενώ υπήρξαν και σωστές επιλογές που δόθηκαν στα κανάλια του koubanezos στο Telegram. Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα επανερχόμαστε στα προγνωστικά τένις κοιτώντας επιλογές από τα τουρνουά της ATP αυτής της βδομάδας.

Στο επίπεδο της ATP υπάρχουν τρία τουρνουά σε τρείς διαφορετικές ηπείρους. Στην Αργεντινή έχουμε το 250άρι χωμάτινο τουρνουά της Κόρντομπα, στην Γαλλία έχουμε το 250άρι τουρνουά του Μονπελιέ σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας ενώ στην Ινδία έχουμε το επίσης 250άρι τουρνουά του Πιούν σε ανοιχτά γήπεδα σκληρής επιφάνειας.

Η πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα έρθει από το τουρνουά του Πιούν και τον αγώνα του Σουηδού Ελίας Υμέρ νο163 στον κόσμο εναντίον του έμπειρου Ιταλού Τραβάλια που είναι στο νο93. Ο 25χρονος Σουηδός στο προηγούμενο γύρο έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας το νο1 της διοργάνωσης και νο15 στον κόσμο Ασλάν Καράτσεφ με 2-0 σετ μάλιστα. Προέρχεται από τα προκριματικά και έχει καλό ρυθμό κάτι που φαίνεται από το καλό του σερβις που στους προηγούμενους αγώνες κυμαίνεται κοντά στο 80% επιτυχία στο πρώτο σερβις και με μέσο όρο κοντά στους 10 άσους. Απέναντι του βρίσκει έναν έμπειρο αλλά ασταθή παίκτη ο οποίος όμως ειδικεύεται στο χώμα όπου και έχει και τους 23 (!) τίτλους στα επίπεδα των Challenger και Futures στην καριέρα του.

Εκτίμηση: Η καλή φόρμα του Υμέρ έχει εκτιμηθεί και από τους μπουκ μιας και τοποθετείται ως (οριακό) φαβορί. Θα το επιλέξουμε και εμείς στην τιμή του 1,85 στην Novibet.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Για την δεύτερη επιλογή θα κινηθούμε σε δυάδα από τα άλλα δύο τουρνουά για να ολοκληρώσουμε τον γύρο του κόσμου στα σημερινά προγνωστικά τένις. Στο Μονπελιέ έχουμε τον αγώνα του Καζάκου Μπούμπλικ νο35 στον κόσμο εναντίον του Ισπανού Μπαουτιστα Αγκουτ νο19 στον κόσμο. Ο Μπούμπλικ με όπλο το καλό του σερβις αποδίδει καλύτερα στα κλειστά γήπεδα και έχει ξεκινήσει καλά το τουρνουά αποκλείοντας τον φορμαρισμένο Γκρικσπουρ και τον επίσης καλό σέρβερ Ερμπερ. Ο Αγκουτ προέρχεται από καλή παρουσία στην Αυστραλία και είναι και ο περσινός φιναλίστ του τουρνουά. Παρατηρώντας όμως την προϊστορία του σε παρόμοια τουρνουά σκληρής επιφάνειας δεν έχει καλά αποτελέσματα απέναντι σε παίκτες με δυνατό σερβις έχοντας πρόσφατες ήττες από παίκτες όπως ο Τσίλιτς και ο Φούκσοβιτς.

Στην Κόρντομπα αναμετράται ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν νο14 στον κόσμο εναντίον του Γκαλάν Ριβέρος που είναι στο νο127. Ο Σβάρτσμαν τον τελευταίο καιρό έχει καλύτερα αποτελέσματα στην σκληρή επιφάνεια σε σχέση με το χώμα ενώ το 2021 έπεσε θύμα μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις αφού έχασε σε αγώνα του Davis Cup απέναντι στον Λευκορώσο Οσταπενκο που είναι στο νο2128 στον κόσμο! Ο Ριβέρος από την άλλη έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην χρονιά με έναν τίτλο σε Challenger και 8-1 νίκες – ήττες έως τώρα.

Εκτίμηση: Στον παιχνίδι του Μπούμπλικ με τον Αγκουτ θα στηρίξουμε τον καλό σέρβερ Μπούμπλικ με χάντικαπ 4,5 games ενώ στον αγώνα του Σβάρτσμαν η εκτίμηση είναι ότι ο Ριβέρος θα καταφέρει να πάρει πάνω από 7,5 games σε μια δυάδα αξίας 2,40 στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μόνο
13:30
Ελίας Ίμερ - Στέφανο Τραβάλια
Νικητής Αγώνα - Ελίας Ίμερ
1.85
BET: 15 units
Δυάδα αξίας 2,40
16:50
Αλεξάντερ Μπούμπλικ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ
Αλεξάντερ Μπούμπλικ +4,50
1.48
19:00
Ντιέγκο Σβάρτσμαν - Ντανιέλ Γκαλάν
Ντανιέλ Γκαλάν Games - Over 7,5
1.62
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις