Ευρωλίγκα και Γερμανία μας οδηγούν σε ταμείο

προγνωστικά

Με επιλογές από Ευρωλίγκα και Bundesliga κάνει το ντεμπούτο του στα προγνωστικά ο Νίκος Φωτιάδης.

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα, αφού είναι τα πρώτα μου προγνωστικά στη σελίδα. Ξεκινάω από τα «βαθιά» λοιπόν με δυο σημεία στην Ευρωλίγκα και ένα στην Bundesliga, με στόχο το ταμείο πριν το γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Προγνωστικά Euroleague: Ψάχνει αντίδραση η Ούνικς στη Λιθουανία

Οι Ρώσοι προέρχονται από ήττα σοκ κόντρα στη Άλμπα (81-53) και θέλουν οπωσδήποτε το διπλό για να παραμείνουν σε τροχιά οκτάδας. Απόψε θα βρεθούν απέναντι στην Ζαλγκίρις, που παίζει χωρίς συγκεκριμένο στόχο εδώ και καιρό, προέρχεται από ήττα με κάτω τα χέρια από τη Μακάμπι και δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Η προϊστορία στη Λιθουανία λέει Ούνικς με 3/4 δίπλα και ευελπιστώ ότι θα γίνει σύντομα 4/5.Όμως η απόδοση δεν είναι ικανοποιητική οπότε θα πάμε με λίγο παραπάνω ρίσκο αφού η Ούνικς εκτός χτυπάει υψηλά σκορ και είναι αναμενόμενο να συνεχίσει έτσι σε ανοιχτό παιχνίδι κόντρα στους Λιθουανούς. Η επιλογή μου είναι το Over 77,5 των φιλοξενούμενων σε απόδοση κοντά στο διπλασιασμό.

Υψηλό σκορ αναμένεται στη χώρα των Βάσκων

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην έδρα της Μπασκόνια με στόχο να ξεκολλήσει επιτέλους από τις 12 νίκες. Εκτός έδρας είναι αδύναμος, πόσο μάλλον στην κακή για αυτόν παραδοσιακά Ισπανία. Η Μπασκόνια παίζει ελεύθερο και εν μέρει άναρχο μπάσκετ που της βγαίνει επιθετικά τελευταία αλλά στην άμυνα είναι κάκιστη. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι εκτός δεν μπορεί να καθαρίσει εύκολα ματς για αυτό και περιμένω ντέρμπι με υψηλό σκορ. Έτσι θα διαλέξω το Over 152,5 σε απόδοση λίγο πιο πάνω από το 1.70.

Προγνωστικά Bundesliga: Να βρει ρυθμό γρήγορα η Χέρτα

Η Χέρτα υποδέχεται την Μπόχουμ σε ένα καθοριστικό ματς που μπορεί να της βγάλει  από το μυαλό σενάρια υποβιβασμού. Έρχεται από σερί κακών αποτελεσμάτων και η διακοπή ήταν αναγκαία για να καταφέρει να ανέβει ψυχολογικά. Η Μπόχουμ χωρίς άγχος έχοντας τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας είναι αναμενόμενο να αφήσει τη μπάλα στην Χέρτα. Αν η ομάδα του Βερολίνου βρει ρυθμό θα πάρει τη νίκη αλλά εμείς θα πάμε πιο ασφαλές σε αυτό αφού περιμένουμε να μπει δυνατά και θα διαλέξουμε την Χέρτα να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα σε απόδοση 1.78.

Όταν τα θες διπλά, παίζεις Στοίχημα και Live casino εδώ Ι Betshop.gr 

Δυάδα απόδοσης 3.26
20:00
Ζαλγκίρις - Ούνικς Καζάν
Ούνικς over 77,5 πόντοι
1.90
21:30
Μπασκόνια - Ολυμπιακός
Over 152,5 πόντοι
1.72
BET: 5 units
Μονό
21:30
Χέρτα Βερολίνου - Μπόχουμ
Anytime score: 1-0
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις