ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Super League: Previews και σημεία για την 22η αγωνιστική

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Super League: Previews και σημεία για την 22η αγωνιστική

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Σαββάτου με επιστροφή στη κανονικότητα σε μεγάλες τιμές!

προγνωστικά

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με καυτές αποδόσεις

Ντέρμπι playoff στη Βόννη

Ντέρμπι playoff στη Βόννη

Τον «τελειώνει» ο... πρώην στο 3.35

Τον «τελειώνει» ο… πρώην στο 3.35

Εύκολο έργο για τη Ριέκα

Εύκολο έργο για τη Ριέκα

Combo διπλασιασμού στη Πολωνία

Combo διπλασιασμού στη Πολωνία

Επιμένουμε Ελληνικά μέχρι 11.73

Επιμένουμε Ελληνικά μέχρι 11.73

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (30/3)

bet builder ημέρας με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (30/3)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Super League: Previews και σημεία για την 22η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 22ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview 22ης αγωνιστικής

Δε μάθαμε κάτι διαφορετικό στην 21η αγωνιστική της Super League. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σταθερά πλέον προβληματίζουν, ο Αστέρας το χαβά του, ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνέχισαν με θετικές εμφανίσεις. Μπροστά μας η 22η αγωνιστική, πριν τις ρεβάνς για το κύπελλο. Πάμε στο ψητό.

Super League: Previews και σημεία για την 22η αγωνιστική

5/2 (19:30) Άρης – Βόλος

Άρης: Στη σκιά του θανάτου του Άλκη και σε έντονα φορτισμένο κλίμα επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1 με γκολ στα χασομέρια. Έβγαλαν χαρακτήρα οι κιτρινόμαυροι και συμπλήρωσαν 2 συνεχόμενες νίκες. Στο βαθμό πλέον από την εξάδα. Μοναδικές εκκρεμότητες η κατάσταση των Σιαμπάνη, Ντένις (τερματοφύλακες), Γκανέα (μπακ), Μπερτόλιο (μέσος).

Βόλος ΝΠΣ: Ήταν καλός και χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, αλλά μένοντας στο ένα γκολ έδωσε την ευκαιρία στον Ιωνικό να φύγει με το βαθμό. Συνεχίζει να είναι ασταθής, πλέον γίνεται σαφές ότι εξάδα δύσκολα θα πλησιάσει. Στο 50/50 οι Κότνικ, Κλέιμαν (τερματοφύλακες), Πουρίτα (μπακ).

Εκτίμηση: Δείχνει να βρίσκει την αυτοπεποίθηση του ο Άρης στο κρίσιμο σημείο. Ο Βόλος παίζει χωρίς σκοπιμότητα, είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Ο Άρης δείχνει να το θέλει περισσότερο έχει αξία το combo 1 & over 1,5.

5/2 (19:30) Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός: Πριν προλάβουν να ζεσταθούν βρέθηκαν με δύο γκολ στη πλάτη. Ισορρόπησε, μείωσε, μάλλον λογικά ήρθε και το 3-1 και κάπου εκεί έσβησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζει σε καλή φάση η ομάδα του Αναστασίου, όλο το βάρος πέφτει στη ρεβάνς του κυπέλλου. Επιστρέφουν οι Μελίσσας (τερματοφύλακας), Χουχούμης (μπακ), Μεντόσα (μέσος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πιστοποίησε ότι δεν είναι σε καλό φεγγάρι και πως  η δυναμική του παραμένει στην έδρα του. Εύκολη ήττα από τον Αστέρα και η υπόθεση εξάδα ζορίζει με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία. Στο 50/50 οι Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι (μέσοι).

Εκτίμηση: Δεν πείθει ο ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα και ειδικά εκτός έδρας. Το ματς της χρονιάς έχει μπροστά του ο Παναιτωλικός, αλλά τη δεδομένη στιγμή παίζει καλύτερη μπάλα. Σε μοιρασμένο σετ στηρίζουμε τους γηπεδούχους.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

6/2 (15:00) ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

ΑΕΚ: Δε τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Άρη, με τις αποδοκιμασίες για τον Γιαννίκη να πληθαίνουν. Δεν πατάει καλά η ένωση με τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Πρακτικά πλήρης με μόνη εκκρεμότητα την ετοιμότητα του Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας).

Απόλλων Σμύρνης: Πάλι καλά να λένε που υπάρχει ο φετινός Ατρόμητος. Έβδομο σερί ματς χωρίς να σκοράρει, μοιραία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, στο δεύτερο ντεμπούτο του Φέστα. Απόντες οι Ντομίνγκεζ (στόπερ), Κάστρο (μέσος).

Εκτίμηση: Βαθιά άρρωστη ακόμη μια φορά η ένωση, στοιχηματικά δε σηκώνει καμία υποστήριξη. Ο Απόλλων δεν γίνεται να συνεχίσει να μη σκοράρει. Φυσικά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά η ανάταση του Απόλλωνα αξίζει μια ζαριά στο αμφίτερμα.

6/2 (17:15) Ιωνικός – Ολυμπιακός

Ιωνικός: Δείχνει να πατάει καλύτερα με 4 βαθμούς στα δύο τελευταία. Δεν άλλαξε πολλά αγωνιστικά, απλά δε παρατάει τα παιχνίδια, το στοιχείο που ουσιαστικά τον βοήθησε στο πρώτο γύρο. Απών ο Βαλεριάνος (μπακ), άγνωστη κατάσταση για τους Γκοτσούλιας (μέσος), Καμπράλ (εξτρέμ), Τουράμ (μέσος).

Ολυμπιακός: Έδειξε βελτίωση με τον Παναιτωλικό, αλλά ουσιαστικά τα δύο γκολ από τα αποδυτήρια, βοήθησαν σε αυτό. Προβλέπεται καυτός ο Φλεβάρης, πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο η ομάδα του Μάρτινς. Απόντες οι Σισέ (στόπερ), Κουντέ (μέσος) στο Copa Africa, απών λογικά και ο Λαλά (μπακ).

Εκτίμηση: Καλός, χρυσός ο Ιωνικός, αλλά η δυναμική του δεν άλλαξε, απλά οι αντίπαλοι του έδωσαν δικαιώματα. Επιθετικά δείχνει να ρολάρει ο Ολυμπιακός, του αρκεί μια επαγγελματική νίκη και πιστεύω θα τη πάρει.

6/2 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Λαμία: Λόγω κρουσμάτων στην ομάδα αναβλήθηκε το ματς με τον Ατρόμητο. Κακό το τάιμινγκ, αφού η Λαμία βρισκόταν σε καλό μομέντουμ. Στον αέρα προφανώς και το ματς με τον Αστέρα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Αστέρας Τρίπολης: Σοβαρός, κυνικός, πήρε άνετη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ μάλιστα. Στη καλύτερη φάση της σεζόν οι Αρκάδες, εδραιώθηκαν στην εξάδα. Απόντες οι Σόνι (επιθετικός), Μουνάφο (μέσος).

Εκτίμηση: Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εκ νέου αναβολής, αλλά από στοιχηματικής άποψης η Λαμία μπορεί να βάλει δύσκολα στον Αστέρα. Το αμφίτερμα σε υψηλότατες τιμές με καλύπτει.

6/2 (19:30) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ: Δεν ήταν σοβαρός με τον Απόλλωνα, έδωσε δικαιώματα, αλλά ήρθε ακόμη ένα τρίποντο, βελτιώνοντας το αήττητο σερί του στα 11 παιχνίδια. Επιστρέφει ο Αουγκούστο. Σταθερά απών ο Ελ Καντουρί, αμφίβολοι οι Κρέσπο (στόπερ), Μπίσεσβαρ (μέσος), Μίτριτσα, Ζάμπα (εξτρέμ).

Παναθηναϊκός: Δεν ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, αλλά προηγήθηκε με 2-1 και είχε αρκετές ευκαιρίες να κλειδώσει το ματς. Η κόκκινη έφερε τούμπα το ματς με τον παθιασμένο ΟΦΗ να παίρνει μεγάλη νίκη στα χασομέρια. Απών οι Βιγιαφάνιες (μεσοεπιθετικός), Μακέντα (επιθετικός).

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός έχει μπει από μόνος του σε δύσκολη φάση. Εάν δε φοβηθεί το ματς μπορεί να διεκδικήσει πράγματα, αλλά εξακολουθεί να είναι απρόβλεπτος. Ο ΠΑΟΚ είναι καλά και στη Τούμπα αποτελεί το φαβορί. Ο άσσος κοντά στο διπλασιασμό είναι οκ.

7/2 Ατρόμητος – ΟΦΗ

Ατρόμητος: Αναβλήθηκε το ματς με τη Λαμία, οπότε οι Περιστεριώτες πάνε ξεκούραστοι στο ματς με τον ΟΦΗ. Εξακολουθεί να καίγεται για βαθμούς ο Ατρόμητος, αλλά στο γήπεδο δε το βγάζει. Απόντες οι Σάλομον, Νάτσος (μέσοι), Κωτσόπουλος (επιθετικός).

ΟΦΗ: Ήταν πιο  ορεξάτος από τον Παναθηναϊκό, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Συνέχισε να πιέζει, γλύτωσε σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά μετά την αποβολή έφερε τούμπα το ματς παίρνοντας σπουδαία νίκη. Απόντες οι Επασί (τερματοφύλακας) στο Copa Africa, Νέιρα, Μεγιάδο (μέσοι).

Εκτίμηση: Σε καμία περίπτωση ο Ατρόμητος δε μπορεί να σηκώσει τιμές φαβορί. Ο ΟΦΗ δίνει δικαιώματα σε κάθε ματς, αλλά παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να προηγηθεί στο Περιστέρι και θα τον στηρίξω.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Συνοπτικά η 22η αγωνιστική
19:30
Άρης - Βόλος
1 & over 1,5
1.88
19:30
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα
1 dnb
1.87
15:00
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης
Goal/goal
2.40
17:15
Ιωνικός - Ολυμπιακός
2 & under 3,5
1.83
19:30
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
2.20
19:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
1
1.96
19:30
Ατρόμητος - ΟΦΗ
Anytime score: 0-1
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις