Στοίχημα με δυάδες – Συμβουλές για εύκολο κέρδος

Στοίχημα με δυάδες

Στο παρακάτω οδηγό θα ασχοληθούμε με το στοίχημα με δυάδες. Γιατί οι δυάδες έχουν μεγαλύτερο συμφέρον από τα μονά αποδεκτά;

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Οι παλαιότεροι παίκτες του στοιχήματος συνήθισαν να ποντάρουν σε τριάδες και δυσκολεύονται να συγχρονιστούν στις νέες τεχνολογίες, όπως τα μονά αποδεκτά και οι δυάδες. Ωστόσο, σε βάθος χρόνου, αυτές οι δύο μέθοδοι είναι οι πιο συμφέρουσες για να βγάλει κανείς κέρδος από το στοίχημα. Για παράδειγμα, το στοίχημα με δυάδες γιατί είναι το πιο συμφέρον σε σχέση με τα μονά;

Στοίχημα με δυάδες ή μονά;

Από τις συχνότερες ερωτήσεις των νέων παικτών του στοιχήματος. Στοίχημα με δυάδες ή μονά αποδεκτά; Δεν είναι ιδιαίτερα κακή ερώτηση, ωστόσο είναι ελλιπέστατη. Γιατί το στοίχημα και το ποντάρισμα καθορίζεται από την απόδοση. Αν μάθεις και καταλάβεις πώς βγαίνουν οι αποδόσεις στο στοίχημα και τι πραγματικά σημαίνουν, τότε έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να κερδίσεις.

Η καταλληλότερη ερώτηση είναι «σε ποιες αποδόσεις με συμφέρει να ποντάρω σε δυάδες»; Και παραθέτουμε ένα παράδειγμα. «Σκανάρεις» το κουπόνι του στοιχήματος, επιλέγεις δέκα παιχνίδια και μέρο όρο αποδόσεων το 2.00. Αναρωτιέσαι. Μονά ή δυάδες. Δεν υπάρχει ούτε σωστή ούτε λάθος απάντηση. Αλλοι προτιμούν τη σιγουριά του μονού, άλλοι το μεγαλύτερο κέρδος της δυάδας. Ωστόσο, τα μαθηματικά δείχνουν πώς η τακτοποίηση σε πέντε παρολί των δύο επιλογών μπορεί να δουλέψει.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εάν το κάθε ποντάρισμα είναι ισόποσο, ο παίκτης που έπαιξε θέλει 5/10 κερδισμένα για να έχει επιστοφή χρημάτων και 6/10 κερδισμένα για να είναι κερδισμένος.

Ο παίκτης που πόνταρε σε πέντε δυάδες, αρχικά χρειάστηκε μικρότερο ποσό στο τζιράρισμα, ενώ μπορεί να βγει νικητής με τέσσερις επιβεβαιωμένες προβλέψεις, δηλαδή δύο δυάδες.

Θα πει κανείς ότι μπορεί να βγουν τέσσερα ματς, αλλά να είναι σε διαφορετικά δελτία. Ναι, μπορεί. Και για αυτό η σωστή ταξινόμηση, η λεγόμενη «χημεία» του δελτίου, είναι σημαντική. Αλλά ας το δούμε διαφορετικά.

Ο πρώτος παίκτης χρειάζεται 6/10 σωστά σημεία, ενώ ο δεύτερος παίκτης, εάν πιάσει 6/10, τότε στη χειρότερη των περιπτώσεων είναι πάνω κάτω στα λεφτά του, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει ένα κέρδος αρκετά σημαντικότερο από τον άλλον παίκτη.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις