Ζόρια στη Βαρκελώνη, βόλτα στη BBL

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Να αποφύγει τις παγίδες θέλει ο Παναγιώτης Δογαντζής, με επιλογές από Euroleague και BBL.

Καλησπέρα σε όλους. Δύσκολο πρόγραμμα το σημερινό. Παρ’ όλα αυτά στα προγνωστικά μπάσκετ βρήκαμε επιλογές με αξία από τη BBL και τη Euroleague.

Ζόρια στη Βαρκελώνη, βόλτα στη BBL

Μπραουνσβάιγκ vs Βούρτζμπουργκ

Μετά από δύο σερί ήττες η Μπραουνσβάιγκ, κέρδισε την Όλντενμπουργκ (αυτό το κάτι σαν Όλντενμπουργκ) με 94-78. Εξαιρετικοί οι Τούκι Μπράουν με 20 πόντους και Όουεν Κλάασεν με 18. Η διοίκηση λέει πως παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά, όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο.

Από την άλλη, η Βούρτζμπουργκ μας δικαίωσε την Κυριακή και έκανε την 11τη σερί ήττα τους, αυτή τη φορά από την Άλμπα με 70-82. Πάλευε μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου όμως, ένα καταστροφικό σερί 2-16 έμελλε να βάλει ταφόπλακα στην όποια προσπάθεια έκαναν. Εξαιρετικός ο Μόλλερ με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Στοιχειωδώς σοβαροί αν είναι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν εύκολα. Η Βούρτζμπουργκ δείχνει ανήμπορη αυτή την περίοδο καθώς, δεν βγάζουν ένταση στην επιθεσή τους. Εμείς θα πάρουμε μία combo επιλογή. Την νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το under 87,5 της Βούρτζμπουργκ.

ΥΓ1: Τα ειδικά παικτών έκαναν δουλίτσα την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτι τέτοιο θα επιδιώξουμε και σήμερα με το over 3,5 πόντων του Μποχωρίδη , στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα, σε απόδοση 2.35. Ο Νέντοβιτς θα λείπει οπότε θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Έτσι κι αλλιώς πλέον είναι μέρος του ροτέισον του Παναθηναϊκού.

ΥΓ2: Στην ίδια αναμέτρηση βλέπω πολλά ζόρια για τους πράσινους. Δεν μπορώ να βρω τρόπο πως θα μπορέσουν να φύγουν χωρίς να δεχθούν διψήφια διαφορά. Έτσι θα πάρουμε τη νίκη των Καταλανών με χάντικαπ 13 πόντων στα προγνωστικά μπάσκετ. 

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Combo
20:00
Μπραουνσβάιγκ - Βούρτζμπουργκ
1 + Βούρτζμπουργκ under 87,5
1.84
BET: 14 units
Ειδικό
22:00
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός
Ε. Μποχωρίδης over 3,5 πόντοι
2.35
BET: 14 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός
1(-13,5)
1.87
BET: 14 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις