Του fun bet η μάνα δεν έκλαψε ποτέ…

fun bet

Fun bet σημείο από τον ημιτελικό Καμερούν - Αίγυπτος έχει στη στήλη της Πέμπτης ο Funbetάκιας, με τα σημεία του να φτάνουν έως 7.25!

Καλημέρα φίλοι μου. Μα πόσο πιο άτυχοι να είμαστε; Πρότεινα εχθές την ισοπαλία στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και το ίδιο αποτέλεσμα στο Αρης – ΑΕΚ. Παράλληλα, έφτιαξε και δυαδούλα του 9.30 ως fun bet. Τι έγινε θα αναρωτήθηκε όποιος δεν είδε τα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι των δύο αγώνων σκόραραν στο 90+4′ και πήραν τη νίκη. Είναι να σε θέλει…

Οφείλω να προχωρήσω όμως και σήμερα ποντάρω στον δεύτερο ημιτελικό του Copa Africa. Το Καμερούν που διοργανώνει το θεσμό υποδέχεται την Αίγυπτο, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο του τελικού.

Δέχεται γκολ γενικώς στο θεσμό το Καμερούν, μόνο στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γκάμπια (2-0) κράτησε ανέπαφη την εστία του. Εξι γκολ μετράει ο αρχισκόρερ Αμπουμπακάρ. Στην αντίπερα όχθη, η Αίγυπτος πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στο Μαρόκο. Απών οι δύο κίπερ, θα αγωνιστεί ο τρίτος κατά σειρά Σομπχί. Δύο τέρματα στη διοργάνωση ο Σαλάχ, ωστόσο συνολικά έχει 47 τέρματα σε 80 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Συγκρούονται δύο ομάδες που αποτελούν τις μεγάλες δυνάμεις της ηπείρου. Εξάλλου, το Καμερούν μετρά πέντε κατακτήσεις και η Αίγυπτος επτά. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο βάσει έδρας και ποιότητας, ωστόσο η Αίγπυτος είναι πολύ δυνατή στα μετόπισθεν. Του… fun bet η μάνα δεν έκλαψε ποτέ και θα ποντάρω συντηρητικά σε σκόρερ.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
21:00
Καμερούν - Αίγυπτος
Γκολ Αμπουμπακάρ
2.45
BET: 15 units
Μονό
21:00
Καμερούν - Αίγυπτος
Γκολ Σαλάχ & Αμπουμπακάρ
7.25
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις