Καγκουρό, Φαραώ και τζιν από την Βομβάη!

προγνωστικά

Πολύπειρο ταξίδι, για τα προγνωστικά Αυστραλίας, Αιγύπτου και Ινδίας, με γκολ σημεία, κίνητρα και.. στατιστική. Γράφει ο Nikolas Kappa

Χαίρε κουβανέζικο και μη πλήθος. Υπέροχα πραγματάκια έγιναν για άλλη μια φορά στην στήλη της Κυριακής. Για μια κάρτα χάθηκε το 3/3 στο trixie, ακυρωθέν γκολ στο 90 για τη Ριέκα. Προχωράμε. Έτσι κι αλλιώς παίζουμε σωστά, και αυτές οι ατυχίες δεν μας φοβίζουν. Θα επέλθει διόρθωση. Στατιστική. Σήμερα το μενού έχει προγνωστικά Αυστραλίας, Αιγύπτου και Ινδίας, με γκολ σημεία, κίνητρα και.. στατιστική.

Καγκουρό, Φαραώ και τζιν από την Βομβάη!

Προγνωστικά: Ξύπνημα με καγκουρό και γκολ

Ξεκινάμε τη μέρα μας νωρίς με το πρωτάθλημα των καγκουρό. Πάμε λοιπόν στην A-League Αυστραλίας και στην αναμέτρηση Νιουκάστλ Τζετς – Μπρίσμπεϊν Ροουρ. Μυστήριο αρκετά παιχνίδι, μια και είχαμε αρκετές αναβολές στην λίγκα της Αυστραλίας.  Μέχρι στιγμής στο μικρό δείγμα που έχουμε από την φετινή χρονιά, οι γηπεδούχοι Τζετς, έχουν 3/3 εντός έδρας παιχνίδια με επιβεβαιωμένο σημείο του over. Από την άλλη πλευρά σε 2 από τα 4 εκτός έδρας για τους Ροουρ, επιβεβαιώνονται τα περισσότερα από 2 γκολ. Πιο συγκεκριμένα για τους Τζετς έχουμε 3,33 γκολ ανά παιχνίδι με τον σχετικό επιμερισμό  των 2 γκολ υπέρ και 1,33 γκολ κατά ανά παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη, 2,25 γκολ ανά παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, εκ των οποίων 0,5 γκολ υπέρ και 1,75 κατά.

Μια που οι Τζετς, έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ποιότητα και την φόρμα, θα τιμήσω το σημείο του over στο 1.80. Βέβαια, για όποιον δεν του αρέσει η απόδοση, υπάρχει και το over 1.5 ομαδικά γκολ για τους γηπεδούχους, από στατιστική.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Την αφύπνιση των Φαραώ κυνηγά η Ελ Ολυμπί, γκολ με την υπογραφή του τζιν της Βομβάης

Συνεχίζουμε το μεσημέρι με την αφύπνιση των Φαραώ και την Ελ Ολυμπί να κυνηγά την άνοδο. Αλλά φευ! Σας πήρα από τα μούτρα. Στην 2η κατηγορία Αιγύπτου λοιπόν και την αναμέτρηση Ελ Ολυμπί – Ελ Χαμάμ. Εκεί οι γηπεδούχοι στην πραγματικότητα σήμερα δεν έχουν αντίπαλο. Σαφώς υποδεέστεροι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν σημαντική νίκη – ανάσα επί της Ελ Μαχαλά. Συνεπώς, στο σημερινό παιχνίδι δεν πιστεύω ότι θα ανοιχτούν. Έτσι, η Ελ Ολυμπί, θα επιδιώξει τη νίκη με κάθε τρόπο, καθώς στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή. Το σημείο του άσσου είναι πολύ χαμηλά και έτσι, θα προσπαθήσουμε να το παντρέψουμε. Η αρκετά αδύναμη φιλοξενούμενη δεν σκοράρει και πολύ στα εκτός έδρας, πόσο μάλλον στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα μόλις ένα τέρμα έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στα 12 εκτός έδρας παιχνίδια.

Για το παιχνίδι το οποίο έχω επιλέξει να συμπληρώσω την δυάδα με βάση τη νίκη της Ελ Ολυμπί, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Στα προγνωστικά της μεγάλης κατηγορίας της Ινδίας και το παιχνίδι Μουμπάι Σίτι – ΑΤΚ Μοχούν Μπαγκάν. Εδώ υπάρχουν τρομερά Pre-match stats για την επιβεβαίωση του Over. Τα έως τώρα στατιστικά μας υποδεικνύουν ότι αυτό συμβαίνει με ποσοστό 78,5%. Ειδικότερα, 3,14 γκολ ανά παιχνίδι για την Βομβάη, 4,25 γκολ για την Μοχούν ανά παιχνίδι. Ενώ ο επιμερισμός είναι 1,43 υπέρ και 1,71 κατά για τους γηπεδούχους, 2,5 υπέρ και 1,75 κατά για τους φιλοξενούμενους. Άρα σε αυτές τις τιμές είναι value η επιλογή του over 2,25 AH και φυσικά θα τολμήσουμε και μονό αποδεκτό το over 3 ασιατικό.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Μονό
10:45
Νιουκάστλ Τζετς - Μπρίσμπεϊν Ροουρ
Over 2.5 AH
1.80
BET: 12 units
Combo
10:45
Νιουκάστλ Τζετς - Μπρίσμπεϊν Ροουρ
Over 2.5 & over 1.5 Νιουκάστλ Τζετς
2.37
BET: 6 units
Δυάδα απόδοσης 2.06
14:30
Ελ Ολιμπί - Ελ Χαμάμ
1 & nο goal στο 1ο ημίχ.
1.41
16:00
Μουμπάι Σίτι - ΑΤΚ Μοχούν Μπαγκάν
Over 2.25 AH
1.45
BET: 25 units
Μονό
16:00
Μουμπάι Σίτι - ΑΤΚ Μοχούν Μπαγκάν
Over 3 AH
2.05
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις