Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Με ειδικά μέχρι 5.00!

Μπασκόνια - Ολυμπιακός

Μπασκόνια - Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Το Bet of the Day ποντάρει στον αγώνα που θα γίνει στη Βιτόρια.

Το Bet of the Day μετά το μπασκετικό 2/2 την περασμένη Τρίτη, επιστρέφει στη Euroleague για την αναμέτρηση Μπασκόνια – Ολυμπιακός.

Στάδιο: Μπουέσα Αρένα

Χωρητικότητα: 15.716

Διαιτητές: Λοτερμόζερ, Μπολτάουζερ, Ρόσι

Προϊστορία ομάδων: Οι ερυθρόλευκοι υπερτερούν με 25 νίκες έναντι 18 των Βάσκων ανεξαρτήτως έδρας. Ο Ολυμπιακός έχει 3,5 χρόνια να φύγει χαρούμενος από τη Βιτόρια, ενώ στον 1ο γύρο επικράτησε με 75-50!

Μπασκόνια

Θέση: 16η με ρεκόρ 7-15

Ρεπορτάζ: Μετά την τραγική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, η Μπασκόνια εμφανίστηκε βελτιωμένη απέναντι στη Ζενίτ, αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 90-82, σε μια αναμέτρηση που προηγήθηκε μέχρι και με 11 πόντους. Σε καλή κατάσταση ο Μπόλντγουιν. Οι Ισπανοί εμφανίζονται πιο δυνατοί στην έδρα τους, όπου έχουν πετύχει τις 5 από τις 7 συνολικά νίκες τους.

Μπασκόνια - Ολυμπιακός: Με ειδικά μέχρι 5.00!

Stat attack: Σκοράρει πάνω από 9 τρίποντα εντός έδρας.

Αγωνιστικά νέα: Απόντες οι Σεντεκέρσκις και Κούρουκς.

Ολυμπιακός

Θέση: 6η με ρεκόρ 12-9

Ρεπορτάζ: Στάθηκε εξαιρετικά για ένα ημίχρονο στη Μαδρίτη, προηγήθηκε μέχρι και με 16 πόντους, όμως στο δεύτερο μισό υπέκυψε στη Ρεάλ. Η ομάδα του Μπαρτζώκα διανύει τη χειρότερη περίοδό της από την αρχή της σεζόν και με 4 συνεχόμενες ήττες έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Πολλά ακούγονται για το κλίμα στα αποδυτήρια και σίγουρα ο Έλληνας κόουτς πρέπει να βρει τη λύση. Ακολουθεί δύσκολη τετράδα αγώνων, με 3 εντός απέναντι σε Εφές, Αρμάνι και Ζενίτ και ένα παιχνίδι στο Μόναχο.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Stat attack: Πετυχαίνει 9,5 τρίποντα μακριά από το σπίτι του.

Αγωνιστικά νέα: Απόντες οι Έισι και Λαρεντζάκης.

Μπασκόνια - Ολυμπιακός: Με ειδικά μέχρι 5.00!

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, καθώς οι δυο ομάδες βρίσκονται σε κακή περίοδο. Επιλέγουμε να πάμε σε ειδικά, ξεκινώντας από τον Μπόλντγουιν, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας στο εκτελεστικό, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Μπαρτζώκας το ξέρει και θα πετάξει πάνω του λογικά έναν καλό αμυντικό, τον Ουόκαπ. Ο Αμερικανός θα πασάρει, και μπορεί να φτάσει τις 4 ασίστ ή και παραπάνω. Άλλωστε το κατάφερε σε 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια, και μάλιστα στα 3 εξ αυτών έφτασε στις 6 και στις 8 ασίστ. Πηγαίνοντας στα ειδικά των ομάδων, θα ποντάρουμε σε τουλάχιστον 18 εύστοχα τρίποντα, από δύο ομάδες που έχουν καλό περιφερειακό σουτ.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Ολυμπιακός
Οver 17,5 τρίποντα
1.90
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Ολυμπιακός
Μπόλντγουιν over 3,5 ασίστ
1.87
Fun Bet
21:30
Μπασκόνια - Ολυμπιακός
Μπόλντγουιν over 5,5 ασίστ
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις