Τρομερά φορμαρισμένος ο Μοράντ

προγνωστικά

Προγνωστικά ΝΒΑ από τα ματς των Ιντιάνα Πείσερς, Μπόστον Σέλτικς και από τις δύο ομάδες της Νέας Υόρκης (Νικς και Νετς).

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, αφού τρομερή ποικιλία στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε θα επιλέξουμε να πάμε με μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα με ΝΒΑ. Στην προηγούμενη στήλη πέρασε το combo του Χάαλαντ ενώ ένα γκολ της Έβερτον μας στέρησε την δυάδα. Πάμε να δούμε όμως σήμερα πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά από ΗΠΑ.

Τρομερά φορμαρισμένος ο Μοράντ

  • Πρώτο ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς να αντιμετωπίζουν τους Ορλάντο Μάτζικ, σε ένα ματς στα μάτια μου σχετικά δύσκολο αν και φαβοριτίζεται ο άσος γύρω στο 1,50. Η απουσία του Σαμπόνις παίζει μεγάλο ρόλο και δύσκολα θα βρουν αρκετούς πόντους ενώ θα έχουν πρόβλημα και στην άμυνα αφού ο σταρ της είναι αρκετά καλός και σε αυτόν το τομέα του παιχνιδιού. Ο βασικός γκαρντ της, Ντουάρτε έμεινε για 5ο συνεχόμενο ματς κάτω του Μ.Ο. και για αυτό θα τον ποντάρουμε και σήμερα περιμένοντας πιο κλειστό ματς σε σχέση με τα προηγούμενα.
  • Συνεχίζουμε και πάμε στην Βοστώνη εκεί όπου οι Σέλτικς αντιμετωπίζουν τους αρκετά εντυπωσιακούς Σάρλοτ Χόρνετς. Μπορεί να χάσανε οι φιλοξενούμενοι με κατεβασμένα τα χέρια κόντρα στους Κλίπερς αλλά εμείς κρατάμε πως ο σέντερ της για ακόμη ένα ματς μοίρασε πάνω από το όριο του στις ασίστ. Πιστεύω να βρει τουλάχιστον 3 ασίστ και σήμερα ο Πλάμλι το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 1,55.
  • Τρίτο ματς με τους Νικς να υποδέχονται στο Μάντισον Σκουέρ την παρέα του Ζα Μοράντ. Τρομερή χρονιά από τον προαναφερόμενο, ο οποίος έχει βάλει σε τριάδα την ομάδα του Μέμφις και σίγουρα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και στα Play-offs. Στα τελευταία 7 ματς μετράει 35 πόντους Μ.Ο. και σήμερα τον ποντάρουμε να βάλει τουλάχιστον 26.
  • Τέλος με ακόμη μία ομάδα της Νέας Υόρκης η οποία είναι ίσως και η μοναδική ομάδα που χαίρεται να παίζει εκτός αντί για εντός έδρας αγώνες. Ο λόγος για τους Μπρούκλιν Νετς και για τον Ίρβινγκ ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί μόνο στα εκτός λόγω μη εμβολιασμού. Σημερινοί τους αντίπαλοι, οι Σακραμέντο Κινγκς οι οποίοι μετράνε 7 συνεχόμενες ήττες. Ανώτερη σαν ομάδα οι φιλοξενούμενοι και για αυτό θα τους επιλέξω σήμερα να νικήσουν ενώ η επιστροφή του Χάρντεν πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Δυάδα απόδοσης 2.5
02:30
Μπόστον Σέλτικς - Σάρλοτ Χόρνετς
Μείσον Πλάμλι 3+ Ασίστ
1.55
02:30
Νιου Γιορκ Νικς - Μέμφις Γκρίζλις
Ζα Μοράντ 26+ Πόντοι
1.61
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.55
02:00
Ιντιάνα Πέισερς - Ορλάντο Μάτζικ
Κρις Ντουάρτε Under 15.5 Πόντοι
1.70
05:00
Σακραμέντο Κινγκς - Μπρούκλιν Νετς
2
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις