Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόκληση για την Μπιλμπάο

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης

Με την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης ασχολείται το Bet of the day της Πέμπτης, σε αγώνα για το Copa del Rey.

Αθλέτικ ΜπιλμπάοΡεάλ Μαδρίτης για τέταρτη φορά εφέτος, μετά από δύο συναντήσεις στο πρωτάθλημα και μία στο Σούπερ Καπ. Το Bet of the day αναλύει και ποντάρει στον προημιτελικό του Copa del Rey.

  • Στάδιο Σαν Μαμές (53.289), Μπιλμπάο
  • Σούπερ Καπ: Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2-0
  • Α’ παιχνίδι πρωταθλήματος: Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-0
  • Β’ παιχνίδι πρωταθλήματος: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης: 1-2
  • Τέσσερις σερί νίκες επί της Μπιλμπάο μετράει η Ρεάλ, οι τρεις δίχως να δεχτεί γκολ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ρεπορτάζ: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε στην τελευταία εμφάνισή της, επικρατώντας της Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0. Εγινε η πρώτη ομάδα που πήρε τρίποντο στο «Βαγιέκας» στη φετινή σεζόν. Είχε προηγηθεί η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey με 3-2 στην παράταση (2-2 κ.δ.). Μεγάλη η πρόκληση της Ρεάλ, από την οποία έχει 3 ήττες σε ισάριθμα ματς τη φετινή σεζόν.
Απουσίες: Εκτός ο χαφ Ουνάι Βενθεδόρ. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σιμόν – Ντε Μάρκος, Αλβαρεζ, Μαρτίνεζ, Μπαλενζιάγκα – Μπερενγκέρ, Ντάνι Γκαρσία, Ζαράγα, Μουνιαίν – Ινιάκι Γουίλιαμς, Ρούντι Γκαρσία.

Stats attack: Το no goal επαληθεύτηκε στις 4 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Με μπάζερ μπίτερ του Μιλιτάο γλίτωσε την γκέλα από την Έλτσε στη Μαδρίτη, σώζοντας στο 90+2′ τον βαθμό. Έχασε πέναλτι για να ανοίξει το σκορ στο 33′, δέχθηκε δύο γκολ στο 42′ και στο 76′ και έκτοτε της μπήκε το μαχαίρι στο λαιμό. Μείωσε αρχικά στο 82′, δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Προβλημάτισε και στη φάση των «16» κόντρα στην Έλτσε, εκεί επικράτησε στην παράταση με 2-1 μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Απουσίες: Χάνουν το ματς λόγω Εθνικών οι Βινίσιους, Ροδρίγο, Κασεμίρο και Βαλβέρδε. Τιμωρημένος ο Μαρσέλο, επιστρέφουν Ασένσιο και Καρβαχάλ. Πάγια εκτός ο Μπραχίμ Ντίαζ, αμφίβολος ο Μπενζεμά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λούνιν – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα – Μόντριτς, Κροος, Καμαβινγκά – Μπέιλ, Γιόβιτς, Αζάρ.

Stats attack: Άνοιξε το σκορ στις 6 από τις 7 τελευταίες συναντήσεις της με την Αθλέτικ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόκληση για την Μπιλμπάο

Πολλές οι απουσίες για τη φιλοξενούμενη και μάλιστα κομβικές. Η γηπεδούχος βρίσκει σιγά – σιγά τα πατήματα της, είναι σκληροτράχηλο σύνολο και δύσκολα θα δεχτεί τέταρτη ήττα από τη «Βασίλισσα» κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια. Εχει και υπέρ της την παράδοση η Μπιλμπάο, κυνηγώντας την τρίτη διαδοχική παρουσία της σε τελικό.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
22:30
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση Αθλέτικ Μπιλμπάο
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις