Ντέρμπι σε Ηράκλειο, Γλασκώβη και ένα μακροχρόνιο ως… την Κυριακή

προγνωστικά

Έξι επιλογές από πέντε αναμετρήσεις, αλλά και ένα... μακροχρόνιο κρύβονται στα προγνωστικά του Βασίλη Βασιλείου, για σήμερα Τετάρτη.

Τετάρτη με αρκετά ματς σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά τον πρώτο ημιτελικό του Copa Africa. Ξεχώρισα αρκετές επιλογές από πέντε ματς, οπότε πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα προγνωστικά μου για σήμερα.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά Super League: Ντέρμπι στο Ηράκλειο – «Φορτσάτος» ο ΠΑΟΚ

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση που κρύβει αρκετή αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Τρεις σερί ήττες έχουν σημειώσει οι Κρητικοί και θέλουν να βγάλουν αντίδραση για να μην χάσουν το τρένο της εξάδας. Από ήττα προέρχονται και οι «πράσινοι», που είδαν τον Αστέρα να φεύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο. Υπάρχει γκρίνια γενικά και στα δύο στρατόπεδα, κάτι που περιμένω να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Πέντε σερί goal/goal έχει εντός ο ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, μόλις ένα ο ΠΑΟ στα τελευταία 10! Ε, ας γίνουν δύο μωρέ! 

Παράλληλα, ένα μικρό ποντάρισμα θα κάνω και στην κάρτα Νέιρα, που εκτιμάται στο 2.38 στη Novibet. O Αργεντίνος μέσος έχει αντικρίσει 8 κίτρινες ως τώρα στη σεζόν και μαζί με τον Μεγιάδο είναι οι «καρτάκηδες» του ΟΦΗ. Επιπλέον, όταν βλέπει Παναθηναϊκό… αφηνιάζει, αφού σε 7 αναμετρήσεις ως τώρα έχει δει 6 κίτρινες και μια κόκκινη.

Στην Ριζούπολη θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει ξεχάσει τι θα πει γκολ, αφού έχει να σκοράρει για 6 διαδοχικά ματς. Ταυτόχρονα έχουν προκύψει αρκετά θέματα στην ομάδα, με τον φρέσκο ακόμη Γκρότε, να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της. Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει με άνετο διπλό από εκεί και να μην την πατήσει όπως ο Ολυμπιακός (0-0), η ΑΕΚ (2-2) και ο Άρης (0-0) φέτος. Αγγίζει τον διπλασιασμό το combo 2 & over 1,5.

Προγνωστικά Copa Africa: Ώρα ημιτελικών και επιλογή… νικητή

Πέρασε, ως περίμενα, η Σενεγάλη το εμπόδιο της Ισημερινής Γουινέας με σκορ 3-1, σε ένα από τα πιο γεμάτα ματς του τουρνουά. Τα «λιοντάρια της Τεράνγκας» θεωρώ πως έχουν το «μέταλλο» να φτάσουν στον τελικό, νικώντας απόψε την Μπουρκίνα Φάσο. Μια ομάδα που εξέπληξε αρκετούς φτάνοντας ως εδώ, αλλά θα βρει μπροστά της έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο σήμερα. Ρίσκαρα στο προηγούμενο της Σενεγάλης με το under, δε θα το κάνω και τώρα. Διπλό στο απαλό 1.88 και πρόκριση στον τελικό για την παρέα του Μανέ.

Σε έναν τελικό που θα αντιμετωπίσει (αν προκριθεί φυσικά) το νικητή του Καμερούν – Αίγυπτος. Ματσάρα κι αυτό, ματσάρα και ο τελικός που θα προκύψει. Πρόκειται για τις πιο πετυχημένες ομάδες της διοργάνωσης με πέντε και εφτά κατακτήσεις αντίστοιχα. Να μην ήρθε η ώρα να το πάρει και κανείς άλλος; Στο 2.50 βρίσκει κανείς, την κατάκτηση της κούπας από την Σενεγάλη, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ρίχνω το ποντάρισμα μου και εδώ.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Προγνωστικά: Η Ντέρμπι θα μας «τρελάνει» – Old Firm με κάρτες

Δεν ξέρω αν πήρατε χαμπάρι τι έκανε την Κυριακή η Ντέρμπι, αλλά από το 0-2 που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να σώσει τον βαθμό στην τελευταία φάση του ματς κι ενώ είχε μειώσει στο 86′. Απίθανο το γκολ της ισοφάρισης από τον Μπιέλικ! Βγάζουν χαρακτήρα οι παίκτες του Ρούνεϊ σε όλα τα ματς ως τώρα και δεν τα παρατάνε με τίποτα. Δύσκολη όμως θα είναι η αποψινή τους αποστολή, αφού θα βρεθούν στην έδρα της Χάντερσφιλντ, μια έδρα που έχουν αρκετά κακή παράδοση (3-4-10). Μάλιστα, οι «τέριερς» είναι αήττητοι εδώ και 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι βέβαια που δεν λέει όλη την αλήθεια, μιας και στα μεγαλύτερα διαστήματα των αναμετρήσεων είναι κακοί! Όσο πιθανή κι αν βλέπω την κόντρα του άσου, δε θέλω να μπλέξω. Αντίθετα, έφεση στα late goals έχουν αμφότερες, οπότε θεωρώ πως το γκολ μετά το 69′ κρύβει αξία!

Τέλος, έχουμε μεγάλο ντέρμπι στην Σκωτία απόψε. Το ιστορικό «Old Firm», ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς, με φόντο την πρωτιά. Μια καλύτερη ανάλυση των δύο αντιπάλων μπορείτε να βρείτε στην στήλη Bet of the Day της σελίδας μας με επιλογές ως και 31.00 απόδοση! Στα του ματς τώρα, προβλέπω αναμέτρηση με χαμηλό ρυθμό και ποδόσφαιρο προσοχής. Καμία από τις δύο δε θέλει να ηττηθεί και ειδικά η Σέλτικ που θα δει τους αντιπάλους της να ξεφεύγουν στο +5. Βέβαια, θα έχει πολύ ένταση και νεύρα ο αγώνας, αφού πρόκειται για μια τεράστια κόντρα μίσους. Εξού και η επιλογή μου, να δεχθούν κάρτα και οι δύο ομάδες στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.15.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
17:15
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.08
BET: 8 units
Μονό
17:15
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Κάρτα Νέιρα
2.38
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.60
21:00
Μπουρκίνα Φάσο - Σενεγάλη
2
1.88
21:30
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ
2 & over 1,5
1.91
BET: 10 units
Μονό
21:45
Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι
Γκολ μετά το 69'
1.85
BET: 8 units
Μονό
21:45
Σέλτικ - Ρέιντζερς
Να δεχθούν κάρτα και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα
3.15
BET: 4 units
Fun bet
21:45
Σέλτικ - Ρέιντζερς
Να δεχθούν κόκκινη και οι δύο ομάδες
31.00
BET: 1 units
Μακροχρόνιο
21:00
Νικητής Copa Africa
Σενεγάλη
2.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις