Δωράκι από το Χάντερσφιλντ

προγνωστικά

Στην Championship και την αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με την Ντέρμπι επικεντρώνονται τα προγνωστικά του Bet Minute.

Αμάν μωρή Πόρτο. Ή έστω, αμάν μωρή Μαρίτιμο. Είτε οι μεν να έκαναν το 3-1 στο τέλος αφού είχαν ανοιχτεί οι δε, είτε οι δε να ισοφάριζαν σε 2-2 και να πάρουμε ένα ωραίο απόλυτο, να ανοίξουμε σαμπάνιες. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε, το 2-1 έμεινε ως τέλους, όμως ταμείο και προγνωστικά είναι αρκετά στο συν πλέον.

Κουτσερεμένο το πρόγραμμα, εμβόλιμη έχουμε εμείς εδώ αλλά δεν με απασχολεί στοιχηματικά. Αντιθέτως, βρίσκω αξία στο Νησί και συγκεκριμένα στην βου κατηγορία, την Championship. Χάντερσφλιντ με Ντέρμπι το ματσάκι.

Προγνωστικά Χάντερσφλιντ – Ντέρμπι

Δεν λέει να πεθάνει η ομάδα του Ρούνεϊ. Ο τρόπος που ήρθε το 2-2 με την Μπέρμιγχαμ ήταν ασύλληπτος. Λογικά θα το πήρε το μάτι σας κάπου, όμως ας αναφερθώ στο συμβάν για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν. Στο 0-2 η Μπέρμιγχαμ μέχρι το 87’ όταν και μείωσαν τα «κριάρια». Ακολούθησαν καθυστερήσεις-κόλαση και στο 96’ ήρθε ο στόπερ (ξαναλέω, στόπερ) Μπιέλικ, ο οποίος ήταν εκτός για έναν χρόνο και γύρισε την Κυριακή, και με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το τελικό 2-2. Τι άλλο να συμβεί σε αυτή την ριμάδα την Ντέρμπι φέτος.

Ο Ρούνεϊ απαρνήθηκε την Premier League και την Έβερτον, γιατί έτσι κάνουν οι κύριοι. Κάθονται και παλεύουν. Κι ότι να συμβεί στο τέλος, η φετινή Ντέρμπι μας έχει βάλει τα γυαλιά. Δεν τα παρατά ποτέ.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό στο Χάντερσφλιντ. Στο 110% των δυνατοτήτων τους θα παίξουν (sic αλλά γεγονός). Πολλά γκολ μπαίνουν στα ματς αμφότερων, ας μπει ένα μετά το 69’ να πάρουμε το 1.85 της Stoiximan. Μανούλα στα late η Ντέρμπι, όπως όμως και η Χάντερσφιλντ. Είναι το αγαπημένο τους διάστημα το 76’-90’. Και μας το δίνουν και χαμηλότερα. Στο 69’. Δωράκι…

Late
21:45
Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι
Γκολ μετά το 69’
1.85
BET: 23 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις