Σέλτικ – Ρέιντζερς: Η νίκη ισοδυναμεί με πρωτιά

σέλτικ - ρέιντζερς

Bet of the Day με προγνωστικά σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους του πλανήτη. Σέλτικ - Ρέιντζερς με φόντο την κορυφή!

Σέλτικ – Ρέιντζερς, το γνωστό σε όλους «Old Firm», ένα από τα πιο ιστορικά ντέρμπι του πλανήτη. Η στήλη Bet of the Day βάζει το κιλτ της και ταξιδεύει στην Σκωτία για τα προγνωστικά του μεγάλου ματς!

  • «Σέλτικ Παρκ» (Γλασκώβη, 60,411 θ.)
  • Έχουν αναμετρηθεί 426 φορές στο παρελθόν, με την Σέλτικ να μετρά 159 νίκες, την Ρέιντζερς 167 και 100 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Τελευταία συνάντηση: 29/08 Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-0 (68′ Χελάντερ)

Σέλτικ

Ρεπορτάζ: Με νίκη απόψε θα σκαραφαλώσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου καθόλη τη διάρκεια της σεζόν βρίσκονται στην σκιά της μισητής Ρέιντζερς και θέλουν επιτέλους να πατήσουν πόδι! Η ψυχολογία στα ύψη καθώς έχουν να ηττηθούν εντός συνόρων από τον Σεπτέμβρη.

Απουσίες: Θα λείψουν οι μέσοι Τέρνμπουλ (18/5), Μπίτον (15/1 και οι επιθετικοί Ρόγκιτς (18/3), Φουρουχάσι (14/8), Αγιέτι (7/2). Αρκετά σημαντικές οι απώλειες για τον Ποστέκογλου, που είδε ωστόσο τον αρχηγό της ομάδας , Μακ Γκρέγκορ (18/1), να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χαρτ – Κάρλσον, Κάρτερ-Βίκερς, Στάρφελτ, Σκέιλς – Ο’Ράιλι, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε – Αμπάντα, Φόρεστ, Γιακουμάκης

Stat Attack: Οι «κέλτες» παραμένουν αήττητοι για 13 διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ρέιντζερς

Ρεπορτάζ: Από στραβοπάτημα (3-3) στην έδρα της Ρος Κάουντι, που παλεύει για σωτηρία, προέρχεται η Ρέιντζερς. Παραμένει ωστόσο στην κορυφή της βαθμολογίας με 56 βαθμούς. Μετρά μόλις μια ήττα φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά η πρόσφατη φόρμα της επέτρεψε στην Σέλτικ να πλησιάσει επικίνδυνα.

Απουσίες: Δε θα προλάβει να ενισχύσει στο αποψινό τους συμπαίκτες του, ο νεοαποκτηθείς μέσος Άαρον Ράμσεϊ. Εκτός οι αμυντικοί Χελάντερ (3/1) &  Μπαλογκούν (11συμ.), οι μέσοι Χάτζι (15/2) & Ντέιβις (11 συμ.) καθώς και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μορέλος (19/8).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Μπάσι, Μπάρισιτς – Άρφιλντ, Καμαρά, Αρίμπο – Κέντ, Ντιαλό, Ρουφ

Stat Attack: Ανεξαρτήτου έδρας, η Ρέιντζερς μετρά 7 ματς δίχως ήττα απέναντι στην Σέλτικ (6-1-0).

Σέλτικ - Ρέιντζερς: Η νίκη ισοδυναμεί με πρωτιά

Προγνωστικά Σέλτικ – Ρέιντζερς

Ο νικητής του αγώνα θα πάρει προβάδισμα στην μάχη του τίτλου. Λογικό οι δύο ομάδες να μην πάρουν τεράστια ρίσκα. Αν η Σέλτικ ηττηθεί θα γκρεμίσει ότι έχτιζε τόσο καιρό, αφού θα βρεθεί στο -5 από την κορυφή. Από την άλλη η Ρέιντζερς σίγουρα θα κοιτάξει να διασφαλίσει το «μαξιλαράκι» του +2 από την σημερινή αντίπαλο και να διατηρήσει τα σκήπτρα στην κορυφή. Έχει αρκετή ισοπαλία το ματς, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.50 στη Novibet, ενώ δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ από το όριο των 2-3 γκολ. Τέλος, σε ένα τέτοιο ματς δεν μπορείς να μην ποντάρεις την κόκκινη κάρτα, αφού μια «σπίθα» χρειάζεται για να ανάψουν τα αίματα.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Μονό
21:45
Σέλτικ - Ρέιντζερς
2-3 γκολ
2.02
Μονό
21:45
Σέλτικ - Ρέιντζερς
Χ
3.50
Fun Bet
21:45
Σέλτικ - Ρέιντζερς
Να δεχθούν κόκκινη και οι δύο ομάδες
31.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις