Σούπερ Λιγκ προγνωστικά: Του χηναριού το κάγκελο ως 9.30

Σούπερ Λιγκ προγνωστικά

Σούπερ Λιγκ προγνωστικά: Δύο χηνάρια τριπλασιασμού βλέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Funbetάκιας. Τα συνδυάζει και σε δυάδα του 9.30.

Καλημέρα φίλες και φίλη της στήλης και του σάιτ. Σούπερ Λιγκ προγνωστικά σήμερα Τετάρτη, στην 21η και εμβόλιμη αγωνιστική εδώ στην Ελλάδα. Η σημερινή ημέρα θα διεξαχθεί στη σκιά της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα πολύ να αφήσω ένα κοινωνικό σχόλιο, πιθανολογώ όμως πως θα ξεφύγω και δεν είναι καιρός για μηνύσεις.

Πρώτο παιχνίδι της στήλης το ΟΦΗΠαναθηναϊκός στην Κρήτη. Αδίκησε τον εαυτό του ο ΟΦΗ το Σάββατο, νικούσε στη Λαμία με 1-0 έως το 80′ και κατάφερε να ηττηθεί με 2-1. Παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να λήξει με 0-2 ή ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Οι «Πράσινοι» προέρχονται από εντός έδρας ήττα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μπήκαν σε μπελάδες στη μάχη της τετράδας, αλλά και γενικότερα της εξάδας. Επιστρέφει ο Βιγιαφάνιεζ, κινητήριος μοχλός για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, η οποία ωστόσο στα εκτός δεν έχει πειστικές εμφανίσεις. «Φωτιά» η έδρα των Κρητικών, ακόμη και με 1.000 φιλάθλους. Κρατάμε το χηνάρι σε απόδοση 3.05.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ. Μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν, όπως και η γκρίνια για τις εμφανίσεις των δύο συλλόγων. Ο Αρης κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας και Ευρώπης, ενώ αποκλείστηκε στο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη θέση, μετράει τρεις εντός έδρας ήττες – ντροπή και στα προημιτελικά του κυπέλλου είναι αουτσάιντερ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ξεφωνίζει ο κόσμος τον Γιαννίκη και τους παίκτες, όπως και τον Μελισσανίδη.

Δεν βλέπω νικητή. Στραβά όλα για τις δύο ομάδες στις αναμετρήσεις τους. Χηνάρι και εδώ η επιλογή μου.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
17:15
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
X
3.05
BET: 7 units
Μονό
19:30
Αρης - ΑΕΚ
X
3.05
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 9.30
17:15
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
X
3.05
19:30
Αρης - ΑΕΚ
X
3.05
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις