Το σκυλί του πολέμου και οι κάρτες

Το σκυλί του πολέμου και οι κάρτες

Φουλ ελληνικό παιχνίδι με δυάδα και καρτούλες, για κοπιάστε...

Να χαρείτε, μην μου αρχίσετε τα «χάθηκες ρε Φιδέλ» και τα συναφή, ιντερνάσιοναλ μπρέικ έχομεν και είπα λιγάκι να ξαποστάσω. Άλλωστε εκείνη η ματσακονιά που μας είχε κάμει η Βαλένθια στη Μαδρίτη ήθελε χρόνο για να ξεχαστεί. Εδώ είμαστε όμως με προγνωστικά Super League 1, ελληνικά πράγματα.

Προγνωστικά Super League 1: Από Ριζούπολη, μέχρι… Μεγιάδο

Ωραία ματσάκια περιλαμβάνει το μενού εις τα μέρη μας, άλλα αμφίρροπα και άλλα λίγο πολύ στάνταρ. Όσο μποράμε να το πούμε αυτό δηλαδή. Ξεκινώντας ανάποδα χρονικά, ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ταξιαρχία που δεν τήνε λες και βαριά έχει καταφέρει στη Ριζούπολη να κάνει κηδείες σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αλλά να τριτώνει δεν το βλέπω. Έτσι και πιάσουνε οι Σαλονικιοί απόδοση όπως στο πρώτο ημιχρόνιο με τους Πειραιώτες, θα περάσουνε άνετα από την Ηρακλείου.

Επειδής η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή, θα αναζητήσουμε ακόμη ένα ματσάκι για να τα ζευγαρώσουμε σε δυάδα. Εις το Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός θέλει να κάμει πρόβα ανατροπής για το Κύπελλο ενάντια στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στις νίκες και επεκτείνοντας το εντός έδρας νικηφόρο σερί στα οκτώ ματσάκια. Σε κάθε περίπτωση, προσδοκώ χαμηλό σκοράκι.

Στο δε ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, βλέπω παράδοση με πέντε συνεχόμενα ματς ανάμεσα στα δύο σωματεία με τουλάχιστον πέντε κάρτες αθροιστικά. Έτσι λέγω να παίξω μπάλα αντιστοίχως, τιμώντας το line εις το over 5,5 στη Stoiximan.

Τέλος, μακριά από σημεία στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός. Κι εδώ θα παίξω με καρτούλα και συγκεκριμένα να αναγκάσει τον ρέφερι να βάλει το χέρι εις το τσεπάκι ο τίμιος πολεμιστής που ακούει στο όνομα Μιγκέλ Μεγιάδο. Οκτώ κίτρινες και μία κόκκινη μετρά φέτος το σκυλί του πολέμου από το Σαν Μαρτίν. Τώρα που η ομάδα του μετρά τρεις σερί ήττες θα κοιτάξει να γίνει καθωσπρέπει; Σιγά να μη…

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κάρτες
17:15
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Κάρτα Μεγιάδο
1.80
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
17:15
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Under 3,25 AH
1.50
21:30
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ
2
1.50
BET: 8 units
Κάρτες
19:30
Άρης - ΑΕΚ
Over 5,5 κάρτες
1.74
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις