Βόμβες στοίχημα: Μονά τριπλασιασμού, δυάδα 12.08

Βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Ημέρα για... τρελά γούστα έχει ο Funbetάκιας, ο οποίος ποντάρει σε Γαλλία και Λατινική Αμερική με δυάδα που φτάνει το 12.08.

Καλημέρες σε όλο τον κόσμο. Μας κατέστρεψε σε δέκα λεπτά ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο ο ΟΦΗ το Σάββατο. Που να βρω όρεξη να γράψω στήλη και βόμβες στοίχημα μετέπειτα; Προχωράμε σήμερα Τρίτη, έχοντας μία επιλογή από τα Προκριματικά του Μουντιάλ στη Νότια Αμερική και άλλη μία από τη Ligue1.

Ξεκινώ με το πρώτο χρονικά παιχνίδι. Λυών εναντίον Μαρσέιγ στη Γαλλία. Ντέρμπι με μεγάλη έχθρα. Πρόκειται για εξ’ αναβολής αναμέτρηση. Είχε διακοπεί λόγω ρίψης αντικειμένου στον Παγιέτ και σύρραξη εν συνεχεία, σε μία από τις πολλές διακοπές φέτος στη Γαλλία.

Αρκετές απουσίες εκατέρωθεν, αλλά και μεγάλο το κίνητρο. Θα διευθύνει το ματσάκι ο Μπενουά Μπαστιέν, διαιτητής που είναι… μαλωμένος με την κόκκινη κάρτα. Σε 17 αγώνες φέτος έχει δείξει 66 κίτρινες και δύο κόκκινες. Καρτάκια τον λες, κοκκινάκια όχι. Εκτιμώ ωστόσο πως ο Γάλλος θα παρασυρθεί από τις μεγάλες κόντρες και θα δείξει μια κόκκινη. Εξάλλου αναμένεται αρκετό ποδοσφαιρικό ξύλο. Στο 3.50 0 καταλογισμός κόκκινης.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Προχωράμε τις βόμβες στοίχημα με την αναμέτρηση της Αργεντινής απέναντι στην Κολομβία. Πρόκειται για το 16ο από τα συνολικά 18 παιχνίδια στα Προκριματικά της Νοτίου Αμερικής. Εχουν προκριθεί οι γηπεδούχοι, δύσκολα τα πράγματα για τους Κολομβιανούς μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Περού.

Αρκετές σημαντικές απουσίες για την Αργεντινή, μεταξύ άλλων οι Μέσι, Οταμέντι, Παρέδες και Κορέα. Είναι και αδιάφορη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδοθεί εύκολα. Το κίνητρο στους Κολομβιανούς, οι οποίοι αναμένεται να δώσει κάτι παραπάνω από το 100% των δυνάμεών τους.

Χηνάριον κρατάμε εδώ σε απόδοση 3.45. Και για να ολοκληρώσω τις βόμβες, παίρνω την παραπάνω κόκκινη και το χηνάρι το λατίνικο και τα ποντάρω και σε δυάδα απόδοσης 12.08.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Μονό
22:00
Λυών - Μαρσέιγ
Καταλογισμός κόκκινης
3.50
BET: 5 units
Μονό
01:30
Αργεντινή - Κολομβία
X
3.45
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 12.08
22:00
Λυών - Μαρσέιγ
Καταλογισμός κόκκινης
3.50
01:30
Αργεντινή - Κολομβία
X
3.45
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις