ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στοίχημα βόλεϊ: Πώς παίζεται και πως κερδίζεις;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στοίχημα βόλεϊ: Πώς παίζεται και πως κερδίζεις;

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στοίχημα βόλεϊ: Πώς παίζεται και πως κερδίζεις;

Στοίχημα βόλεϊ με μια μπάλα βόλεϊ να την κρατά ένα παίκτης.

Στοίχημα βόλεϊ: Πως παίζεται και πως μπορείς να κερδίσεις; Δίνουν σημασία οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες; Ποιος ο ρόλος της στατιστικής;

Στοίχημα βόλεϊ – Γιατί αξίζει;

Το στοίχημα βόλεϊ δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, το οποίο παρακολουθεί πληθώρα φιλάθλων ή παικτών του στοιχήματος. Ωστόσο έχει κάποια χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για στοιχηματισμό, ιδιαίτερα στο live. Πρώτα πρώτα, οι εναλλαγές στο σκορ είναι συχνές και ένα καλό σερί μπορεί να αλλάξει την πορεία ενός ολόκληρου ματς.

Δεύτερον, όπως όλα τα σπορ με σετ, προσφέρεται για αρκετά ειδικά και επιμέρους στοιχήματα. Και φυσικά, η απουσία ισοπαλίας (όπως στο μπάσκετ) σημαίνει ότι ο παίκτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο σημεία, αντί τριών, κάτι που κάνει πιο πιθανή τη νίκη.

Αγορές στο στοίχημα βόλεϊ 

Στο βόλεϊ υπάρχουν ενδιαφέρουν αγορές. Ωστόσο, στην πλειονότητα των αγώνων, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μονάχα τις συνηθισμένες κατηγορίες στοιχημάτων. Οπως για παράδειγμα τον νικητή του αγώνα, το νικητή του εκάστοτε σετ, τον αριθμό των σετ, χάντικαπ πόντων, αλλά και σύνολο πόντων ή σετ.

Ομως, στα μεγάλα τουρνουά, ή σε στοιχηματικές που δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στο σπορ, μπορεί να βρεις κάποια ειδικά στοιχήματα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις κρύβουν αξία. Για παράδειγμα πόσα σετ θα κριθούν σε έξτρα πόντους, ένα στοίχημα που ίσως αξίζει σε αγώνες μεταξύ ισοδύναμων ομάδων, ή ανάμεσα σε δύο αποτελεσματικές επιθέσεις.

Επιπρόσθετα, ο πρώτος σκόρερ ή και ο πρώτος μπλοκέρ του ματς μπορούν να αποτελέσουν ενδιαφέροντα στοιχήματα. Για όσους παίζουν στοίχημα μπάσκετ, μπορούν να μπουν στη λογική, όμως στο στοίχημα βόλεϊ τα πράγματα είναι λίγο πιο «εύκολα» αφού η μελέτη των στατιστικών μπορεί να δώσει σημείο με αρκετή ακρίβεια.

Πώς να κερδίσω στο στοίχημα βόλεϊ;

Η σωστή έρευνα στο στοίχημα βόλεϊ είναι η πρώτη συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει ο εκάστοτε παίκτες. Αυτό βέβαια ισχύει για κάθε είδους στοίχημα, οπότε και το βόλεϊ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η μεταγραφή ενός νέου παίκτη στη μέση της χρονιάς μπορεί να διαταράξει τα νερά σε μια ομάδα. Ειδικά αν αυτός ο παίκτης είναι πασαδόρος ή ακραίος, αφού αυτοί οι δύο πρέπει να χτίσουν χημεία για να βρίσκονται με κλειστά μάτια στο γήπεδο. Και επίσης εξίσου σημαντικό είναι να παρακολουθείς αγώνες βόλεϊ.

Μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω η στατιστική, ας κάνουμε και μια ειδική αναφορά. Για να κερδίσει κάποιος στο βόλεϊ, τότε θα πρέπει να «διαβάζει» σωστά τα στατιστικά του αθλήματος. Τι σημαίνει μισό μπλοκ; Τι είναι το ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση και το ποσοστό τέλειων υποδοχών στην άμυνα;

Αν κατανοήσεις τα βασικά στατιστικά, τότε μπορείς να δεις ποια είναι τα δυνατά σημεία μιας ομάδας και ποια μίας άλλης. Μπορείς να δεις ποια στατιστικά δίνουν σημείο έναντι άλλων. Και μπορείς να δεις πού κρύβεται η αξία στο κουπόνι βόλεϊ.

Στοίχημα βόλεϊ: Πώς παίζεται και πως κερδίζεις;ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στοίχημα βόλεϊ: Πώς παίζεται και πως κερδίζεις;

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις