ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Κυκλώνας Τζάο σάρωσε το Βερολίνο

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κυκλώνας Τζάο σάρωσε το Βερολίνο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κυκλώνας Τζάο σάρωσε το Βερολίνο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κυκλώνας Τζάο σάρωσε το Βερολίνο

Κυκλώνας Τζάο σάρωσε το Βερολίνο

Ο 24χρονος Κινέζος συνέτριψε με 9-0 τον Γιαν Μπινγκτάο στον τελικό του German Masters και κατέκτησε τον δεύτερο βαθμολογούμενο τίτλο του μέσα σε δύο μήνες!

Ήταν να μη γίνει η αρχή… Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί δίμηνο από τον θρίαμβό του στο UK Championship, ο Τζάο Σιντόνγκ κατέκτησε και δεύτερο ranking τρόπαιο με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο.

Χωρίς ίχνος ελέους για τον καλό του φίλο, Γιαν Μπινγκτάο, ο 24χρονος άσος παρέδωσε μια εξαιρετική παράσταση στους θεατές που γέμισαν το Tempodrom του Βερολίνου. Με το γνωστό, αέρινο στιλ του, επιβλήθηκε με το ασύλληπτο 9-0, ένα σκορ που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί.

Είναι, άλλωστε, μόλις η τρίτη φορά που ο ηττημένος φιναλίστ multi-session ranking τελικού δεν καταφέρνει να κερδίσει ούτε ένα frame! Η πρώτη φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν στο Grand Prix του 1989 (Στιβ Ντέιβις – Ντιν Ρέινολντς 10-0) και η δεύτερη αρκετά πρόσφατα, στο European Masters του 2020 (Νιλ Ρόμπερτσον – Τζόου Γιουελόνγκ 9-0). Ο Ντέιβις έχει πετύχει whitewash και σε τελικό του (μη βαθμολογούμενου) Masters: το 1988 είχε νικήσει με 9-0 τον Μάικ Χάλετ.

Όπως είναι ευνόητο, ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Ο Γιαν αποσυντονίστηκε πλήρως μετά την απώλεια του δεύτερου frame στα χρώματα, αλλά και του τέταρτου, στο οποίο βρέθηκε με ευκαιρία στις μπάλες, αλλά υπέπεσε σε ένα αφελές φάουλ. Ο Τζάο, από την άλλη, έμοιαζε ατάραχος. Λες και βρισκόταν στο τραπέζι εξάσκησης, όχι σε ranking τελικό. Δεν ήταν αλάνθαστος, αλλά έχοντας τρομακτική ευστοχία στις μακρινές κόκκινες, δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες για τον εαυτό του.

Με ένα century break (στο τρίτο frame) και άλλα πέντε άνω των 60 πόντων, ο 24χρονος άσος έκανε περίπατο. Η προοπτική του whitewash έγινε ορατή στο έβδομο frame: αν και έχανε συνεχώς τα πλασαρίσματα, ο Γιαν έβγαλε ένα break 60 πόντων, μέχρι που «έσπασε» σε μια δύσκολη κόκκινη. Και ο Τζάο απάντησε με ένα 70άρι, το οποίο ξεκίνησε από συνδυασμό και το ολοκλήρωσε με φινέτσα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Με το 8-0 διαμορφωμένο από το απόγευμα, το βραδινό σκέλος ήταν τυπική διαδικασία. Οι διοργανωτές προνόησαν και είχαν έτοιμο τον Κάιρεν Γουίλσον, η πτήση του οποίου για την Αγγλία είχε ακυρωθεί, ώστε να δώσει μια επίδειξη για το κοινό σε περίπτωση που ο τελικός ολοκληρωνόταν νωρίς. Αυτό συνέβη, αφού ο Γιαν δεν είχε το κουράγιο για να παλέψει, παρά τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Έτσι ο Τζάο κατέκτησε εμφατικά το German Masters, στα προκριματικά του οποίου μας είχε δώσει το πρώτο hint γι’ αυτό που έχει επακολουθήσει τους τελευταίους μήνες. Στον 1ο γύρο, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε νικήσει 5-3 τον Στιούαρτ Κάρινγκτον πετυχαίνοντας τέσσερα centuries κι ένα 85άρι!

Τα ειλικρινή χαμόγελα μεταξύ των δύο φίλων, παρά τη σοκαριστική έκταση του σκορ, ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη εικόνα για τους θεατές και τους τηλεθεατές. Και πριν αρχίσει ο τελικός, άλλωστε, όταν πόζαραν μπροστά από το τρόπαιο, οι δύο Κινέζοι άσοι αγκαλιάστηκαν για να βγουν στην αναμνηστική φωτογραφία. Ποιος ξέρει, ίσως ύστερα από πολλά χρόνια, όταν αμφότεροι θα έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους, να θυμούνται να με νοσταλγία τον σημερινό τελικό.

Ο Τζάο έγινε ο πρώτος παίκτης που κατακτά δύο βαθμολογούμενους τίτλους κατά την περίοδο 2021-22. Με τις 80.000 λίρες που κέρδισε εδραιώθηκε στην 1η θέση της ετήσιας κατάταξης, ενώ ανέβηκε άλλη μία θέση στο επίσημο ranking (8ος). Και ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς ήταν δυνατόν να υποβιβαστεί από το Tour το 2018, στο τέλος της πρώτης διετίας του ως επαγγελματίας. Ακόμα κι αν συνάντησε δυσκολίες προσαρμογής στη Βρετανία, το ταλέντο του είναι τόσο πλούσιο που εκείνη η (προσωρινή, ευτυχώς) αποτυχία αποτελεί μυστήριο.

Το φιλμ του τελικού

Τζάο Σιντόνγκ – Γιαν Μπινγκτάο 9-0

1ο σκέλος:

91-36 (74), 71-38, 130-1 (118), 90-4 (82), 89-33 (89), 98-34 (68), 70-60 (70 Τζάο, 60 Γιαν), 75-26

2ο σκέλος:

63-31

Διαιτητής: Μαρσέλ Έκαρντ (Γερμανία).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις