Η ώρα της έδρας για το 2.18

Προγνωστικά

Με ένα παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας θα κλείσει τα προγνωστικά του Ιανουαρίου ο Βάτσιος.

Χαίρετε κυρίες και κύριοι, αναγνώστες/-ριες του koubanezos.gr. Φτάσαμε αισίως στην τελευταία ημέρα του Γενάρη και ξεψαχνίζοντας το σημερινό, «φτωχό» κουπόνι, ξεχώρισα, με το ζόρι, ένα παιχνίδι για τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Εστορίλ – Πάκος Φερέιρα

Στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και για το πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Εστορίλ υποδέχεται την Πάκος Φερέιρα. Οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν από τις 12 Δεκεμβρίου του 2021, στην ονομαστική μου εορτή παρεμπιπτόντως, ημέρα όπου επικράτησαν εκτός έδρας της Μπελενένσες με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Φοντέ στο 43′. Έκτοτε, σε έξι παιχνίδια έχουν ρεκόρ 0-1-5. Προέρχονται από πέντε σερί ήττες εκ των οποίων οι δύο είναι εντός έδρας. Το εντυπωσιακότερο όλων όμως είναι το εξής: η τελευταία φορά που γεύτηκαν την χαρά της νίκης, στην έδρα τους και την πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους τους ήταν την 27η Αυγούστου 2021 όπου και κέρδισαν με σκορ 2-1 την Μαρίτιμο σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως καταλαβαίνει κανείς η νίκη απέναντι στην Πάκος Φερέιρα αποτελεί μονόδρομο και προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα αφήσουν ξανά την έδρα τους ανεκμετάλλευτη.

Πάμε στον αντίποδα και στην φιλοξενούμενη Πάκος. Τρεις βαθμούς απέχει από την ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα του Σέζαρ Πεϊσότο. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 με την Μποαβίστα, ενώ συνολικά στους πέντε τελευταίους αγώνες της δείχνει σε σχετικά καλή κατάσταση και αυτό αποδεικνύεται από το ρεκόρ της, 2-2-1. Στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια της η Πάκος κατέχει το ρεκόρ 2-4-4. Δυσκολεύεται να σκοράρει γι’ αυτό και τα 14 μόλις γκολ ενεργητικό της, σε 19 παιχνίδια. Καλύτερη η επίθεση των γηπεδούχων με 25 γκολ ενεργητικό σε 19 παιχνίδια.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Συνοψίζοντας, η Εστορίλ είναι καλύτερη ομάδα από την Πάκος Φερέϊρα αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι την δεδομένη χρονική στιγμή πιο φορμαρισμένοι. Παρόλα αυτά, πέντε μήνες χωρίς νίκη στο γήπεδό της για την Εστορίλ, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως έστω και με μισό γκολ θα την πάρει τη νίκη.

Μονό
21:00
Εστορίλ - Πάκος Φερέιρα
1
2.18
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις