Στο ντέρμπι της Τούμπας τα φώτα

προγνωστικά

Στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ρίχνει τα δίχτυα του ο Νίκος Κεμανετζής. Δείτε τα προγνωστικά του.

Τα σέβη μας κύριοι. Αυτή την στιγμή που σας γράφουμε ήδη έχουμε στρογγυλοκάθίσει για να παρακολουθήσουμε το ματς Οβιέδο-Αλμερία. Επιβεβαιωθήκαμε στο combo της Έιμπαρ αλλά η Χιρόνα δεν μας έκανε την χάρη να βάλει ένα γκολ στην Αμορεμπιέτα.
Θα μείνουμε Ελλάδα για ακόμα μια φορά και στο ντέρμπι της Τούμπας. Οπότε όπως καταλαβαίνεται θα παίξει… φτέρνα για να πάμε γηπεδάκι. προγνωστικά

Προγνωστικά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:

Η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου έχει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πηγαίνει στο ντέρμπι με πολύ καλή ψυχολογία αλλά και ξεκούραστος ,αφού δεν έπαιξε τον επαναληπτικό κυπέλλου την Τετάρτη με την ΑΕΚ. Θα πάει ξεκάθαρα για την νίκη καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ξαναμπαίνει δυνατά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Πειραιά έδειχνε  επηρεασμένη από κάποιες απουσίες στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά  στο ντέρμπι δεν θα τις έχει. Αγκιμπού, Γκάρι Ροντρίγκεζ και Ονιεκούρου θα είναι κανονικά στην ομάδα για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον κόουτς Μάρτινς. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό μεσοβδόμαδα και θα παρουσιαστούν πιστεύουμε αρκετά διαβασμένοι.
Περιμένουμε να πάει το ματς στο «κλέψιμο», τσού-κου, τσού-κου, τσικιρικι-μπόμ και αν μπει το γκολ έχει καλώς. «Γάτες» και οι δύο προπονητές θα προσέξουν αρκετά! Θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της «Τούμπας» που μπορεί να μην έχει κόσμο μέσα στο γήπεδο, ωστόσο δεν θα ισχύει το ίδιο και για έξω!
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
1Χ & under 3,5
1.93
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις