Στοίχημα στη Superleague!

στοίχημα

Στοίχημα: Σε δύο αναμετρήσεις από την Ελληνική Superleague στοχεύει ο SuperMario για να σας οδηγήσει στο ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι. Χθες ενώ μας πήγαν καλά (αν και σταθήκαμε τυχεροί) τα φάουλ του Παναθηναϊκού και η κάρτα στον Προβυδάκη, ο ΟΦΗ από τη λεβεντογέννα Κρήτη κατάφερε να δεχτεί ανατροπή στα τελευταία λεπτά από τη Λαμία που πριν 3 ημέρες είχε παίξει αγώνα κυπέλλου 120 αγωνιστικών λεπτών! Αmazing… και όμως ελληνικό. Αυτά όμως έχει το στοίχημα και πάμε παρακάτω.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Στοίχημα: Κάποια στιγμή θα σταματήσει η κατάρα!

Στοίχημα στη Superleague και σήμερα αλλά και πάλι θα είμαστε προσεκτικοί πολύ. Παναιτωλικός εναντίο Άρη και κάτι μου λέει πώς σήμερα η καριέρα του Μάντζιου ως προπονητή του Άρη θα τελειώσει. Όχι ότι πιστεύω ότι θα νικήσει εύκολα ο Παναιτωλικός αλλά γενικά τελευταία…πυροβολεί και το παιχνίδι πάει προς το 1Χ. Επίσης, πιστεύω πως και οι Θεσσαλονικείς θα βρουν το πρώτο τους γκολ για το 2022. Σε σημείο δε θα πάω αλλά θα πάρω το goal/goal στο πολύ καλό 2.05.

Χαμηλό το όριο των φάουλ!

ΠΑΣ Γιάννενα–Απόλλων Σμύρνης στο δεύτερο παιχνίδι για τη Superleague. Το όριο των φάουλ απρόσμενα είναι στο 30,5. Χαμηλό. Άρα ποντάρουμε…over. Το περίμενα τουλάχιστον στο 32 με 33,5. Οι γηπεδούχοι έκαναν μία κοιλιά ωστόσο και πάλι θέλουν να πάρουν τα πάνω τους για τη μάχη των play off. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα του Ατρομήτου ξέρουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για να κάνουν μία μεγάλη νίκη. Έχουν περίπου 18,86 φάουλ ανά παιχνίδι ενώ ο ρεφ Ευαγγέλου σφυρίζει 34,57. Value επιλογή το over 30,5 φάουλ στο 1.80.

Καλή τύχη.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!

Mονό
15:00
Παναιτωλικός - Άρης
Goal/goal
2.05
BET: 12 units
Mονό
15:00
ΠΑΣ Γιάννενα - Απόλλων Σμύρνης
Over 30,5 φάουλ
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις