Κόντρα που ιντριγκάρει και διπλασιάζει…

Κόντρα που ιντριγκάρει και διπλασιάζει...

Έστω και με ανατροπή, η Λάτσιο την έβγαλε την ασάρα με το σκοράκι το μαζεμένο που λέγαμε και κάπως έτσι πλέρωσε ο διπλασιασμός! Και σήμερα έτσι θα το παίξουμε, με Ιταλιάνους και… επί δύο.

Ματσάρα λοιπόν στην Serie A, με τη Μίλαν να υποδέχεται την Αταλάντα για την πρώτη, χρονικά, αναμέτρηση της 36ης αγωνιστικής. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν βρεθεί στο -2 από την 5η θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Europa League.

Οι δε «Μπεργκαμάσκι», στοχεύουν στο τα τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού και το επερχόμενο, μεγάλο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Final-8 του Champions League.

Στο τελευταίο… αντάμωμα των δύο ομάδων, τον Δεκέμβριο, η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι είχε διαλύσει αυτήν του Στέφανο Πιόλι με 5-0, ωστόσο στο «San Siro» τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Αήττητοι από τον Ιανουάριο οι φιλοξενούμενοι, αν και εκτός έδρας έχουν δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Ιντριγκάρει μία κόντρα, με combo αλλά και χαμηλό, σχετικά, ρίσκο.

Μονό

22:45 Μίλαν – Αταλάντα: 1X & over 1,5 (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις