Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν

Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν

Προγνωστικά NFL: Έφτασε η ώρα των τελικών της κάθε περιφέρειας και η ώρα να ξεχωρίσει το δίδυμο του Super Bowl!

Σε τεράστια εξελίσσεται η επιτυχία μας στα playoffs, αφού για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τόσο οι βασικές μας επιλογές, όσο και το ρίσκο μας πλήρωσαν στα προγνωστικά NFL. Συνεχίζοντας έτσι, πάμε να κάνουμε το 3/3 στα ταμεία για την postseason, προετοιμαζόμενοι για την μεγάλη γιορτή του αθλήματος, αλλά και του στοιχήματος, το Super Bowl! Division Championship γι’ αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, με δύο μεγάλες μάχες, Κάνσας Σίτι Τσιφς εναντίον Σινσινάτι Μπένγκαλς για την AFC και Λος Άντζελες Ραμς εναντίον Σαν Φρανσίσκο 49ερς για την NFC.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών 

Προγνωστικά NFL: Με τις υπερηχητικές επιθέσεις!

Οι Τσιφς και οι Μπένγκαλς σκόραραν αθροιστικά 65 πόντους στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την Week 17 και έκτοτε καμιά από τις άμυνες τους δεν έγινε σκληρότερη. Το Κάνσας έχει επιτρέψει τις περισσότερες passing yards (544) και τα περισσότερα passing touchdowns (6) από τις υπόλοιπες ομάδες των playoffs. Το Σινσινάτι έχει επιτρέψει 530 γιάρδες και τις περισσότερες rushing yards από όλες τις ομάδες της postseason. (211).

Εντωμεταξύ, οι Quarterbacks και των δύο εξακολουθούν να «βγάζουν μάτια». Ο Joe Burrow πάσαρε για 446 γιάρδες και 4 touchdowns απέναντι στο Κάνσας την τελευταία αγωνιστική της regular season, ενώ ο Ja’Marr Chase διέλυσε την secondary με 266 γιάρδες και 3 touchdowns. Η άμυνα των Τσιφς, πέτυχε «μόνο» 4 sacks απέναντι στον Burrow. Την περασμένη εβδομάδα, ο Joe Burrow κατάφερε το ακατόρθωτο. Δέχτηκε 9 sacks και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Και είναι ικανός να το κάνει και την Κυριακή! Όσο για την επίθεση των Τσιφς.. Έχετε δει τι μπορεί να κάνει ο Patrick Mahomes σε 13 δευτερόλεπτα; Νομίζω πως το απέδειξε και με το παραπάνω. Μονόδρομος το over σε κάτι που αναμένεται ένα όμορφο shootout μεταξύ δύο εξαιρετικά ταλαντούχων quarterback.

Ντέρμπι προπονητών, αλλά και αμυνών

Οι Ραμς είναι το φαβορί στο NFC Championship game. Το Σαν Φρανσίσκο όμως έρχεται σε αυτή την αναμέτρηση έχοντας ένα σερί 6 νικών απέναντι στους Ραμς, συμπεριλαμβανομένου και του απολύτου των νικών στη φετινή regular season. Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας είναι η ικανότητα των Niners να «χτυπούν» το L.A. στο έδαφος. Στα δύο μεταξύ τους ματς για φέτος, οι 49ers έχουν τρέξει για 291 γιάρδες και δύο touchdowns. Με αυτή την τακτική καταφεύγουν σε μεγάλες κατοχές, κρατώντας την υπερηχητική επίθεση των Rams εκτός γηπέδου. Εντωμεταξύ, η άμυνα του κόουτς Kyle Shanahan έχει καταφέρει να «βάλει χειροπέδες» στον Matthew Stafford, αφού απέναντι της έχει υποπέσει σε όσα interceptions υπέπεσε σε όλη την regular season μαζί. Δώρο λοιπόν το interception του κοντά στον διπλασιασμό! Εκτίμηση μου πως οι 49ερς θα καταφέρουν για άλλη μια φορά να «κλειδώσουν» τους Ραμς και με γνώμονα την εμπειρία τους από τα playoffs να περάσουν στο Super Bowl!

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
22:05
Κάνσας Σίτι Τσιφς - Σινσινάτι Μπένγκαλς
Over 54,5
1.90
BET: 30 units
Μονό ρίσκου
01:40
Λος Άντζελες Ραμς - Σαν Φρανσίσκο 49ερς
2
2.80
BET: 15 units
Ειδικό
01:40
Λος Άντζελες Ραμς - Σαν Φρανσίσκο 49ερς
Matthew Stafford over 0,5 interception
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις