Η Τοντέλα που καταρρέει και η ΑΕΚ του 1.83

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε Ελλάδα και Πορτογαλία απ’ τον Bet Minute, ο οποίος παίζει σε early, late και γκολ ημιχρόνων μέχρι και 2.14.

Καλά πάμε, καλά πάμε. Φτύστε να μην αβασκαθούμε κύριοι. Εύκολο το under του Άρη, το κάρφωσε και η Λέτσε στο 31’-45’, όλα μέλι-γάλα. Προχωράμε με μπόλικα κυριακάτικα προγνωστικά.

Πήρανε ρεπό οι μεγάλες λίγκες κι έτσι πάμε στις μικρότερες. Κι όπου μικρότερες, βάλτε Super League και Πορτογαλία κι είστε μέσα. Λοιπόν, στο παγωμένο ΟΑΚΑ (sic) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο, θέλοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις (κι άλλο sic). Μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της, ειδικά στο Στάδιο, ενώ οι Βολιώτες πελαγοδρομούν τελευταία. Να σας πω την αλήθεια, φοβάμαι λίγο το παγωμένο τερέν, όμως δεν μπορώ να αγνοήσω το 1.83 της Novibet για πρώτο γκολ μέχρι και το 28’.

Συνέχεια με Πορτουγκίζ προγνωστικά, και ΠορτιμονένσεΤοντέλα. Μανούλα του late η φιλοξενούμενη. Βασικά, μανούλα στο να τα τρώει στο τέλος, ειδικά εκτός έδρας. Έχει φάει 19 γκολ στο δρόμο, τα 8 μετά το 76’. Μιλάμε για απίστευτο ποσοστό. Κοινώς, κατα-κατα-καταρρέω που έλεγε και ο αείμνηστος Νικόλας Άσιμος. Το να φάει, είτε να βάλει, ακόμα ένα απ’ το 76’ κι έπειτα, στο 2.14 από την Winmasters.

Προσφορά* μόνο για σένα στο ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

Κλείνω με ΠόρτοΜαρίτιμο. Σε δαιμονιώδη κατάσταση οι «δράκοι», δεν σταματιούνται από κανέναν εντός συνόρων. Σε εξαιρετική φόρμα και η Μαρίτιμο, η οποία επί Βάσκο Σεάμπρα στο τιμόνι κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Όμως, μέχρι κάπου εδώ ήταν η πορεία της. Δεν ξέρω αν θα φύγει με πολλά ή λίγα απ’ το «Ντραγκάο», όμως το να δεχθεί από ένα σε κάθε ημίχρονο, πληρώνει 1.70 στην Betshop. Το επιβεβαιώνει άλλωστε η Πόρτο, στο 89% των εντός έδρας παιχνιδιών της. Από κοντά και το late γκολ στο 1.79 με το line τοποθετημένο στο 79ο λεπτό. Συμβαίνει πολύ συχνά και στα εντός της Πόρτο και στα εκτός της Μαρίτιμο.

Early
17:15
ΑΕΚ - Βόλος
Γκολ μέχρι και το 28’
1.83
BET: 10 units
Late
17:30
Πορτιμονένσε - Τοντέλα
Γκολ μετά το 76’
2.14
BET: 13 units
Μονό
22:30
Πόρτο - Μαρίτιμο
Πόρτο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.70
BET: 13 units
Late
22:30
Πόρτο - Μαρίτιμο
Γκολ μετά το 79’
1.79
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις