Ματώνουν τα χιονισμένα δίχτυα

Προγνωστικά: Ματώνουν τα χιονισμένα δίχτυα #Roume

Βρήκε ευκαιρίες στα γκολ σε Μαρούσι και Αγρίνιο για το koubanezos.gr ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Καλημέρες και καλησπέρες Κουβανέζοι μου, ανάλογα το πότε διαβάζετε και εσείς. Επιστρέψαμε στο ταμείο με τα προγνωστικά της προηγούμενης εβδομάδας, αφού αμφότερες οι Φούλαμ και Ντόρτμουντ πήραν τα διπλά σε Στόουκ και Χόφενχαϊμ αντίστοιχα. Πάμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και σήμερα, με επιλογές από Ελλάδα και στην πολυαγαπημένη Σούπερ Λιγκ Ουάν.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών 

Δεν σκοράρει ο ένας, εμπνέει ο άλλος

Εκκίνηση από το Αγρίνιο, όπου ο φορμαρισμένος Παναιτωλικός υποδέχεται τον άκρως προβληματικό Άρη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μια σειρά μεγάλων αποτελεσμάτων απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Οι «κίτρινοι», από την άλλη, δεν έχουν σκοράρει στο 2022 ακόμα, έχουν συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και έναν αποκλεισμό-κατόρθωμα μεσοβδόμαδα στη Λαμία. Τα προγνωστικά συνεχίζουν να στηρίζουν τον Άρη, κυρίως λόγω της δεδομένης ποιότητάς του, αλλά και της ανάγκης του για το τρίποντο στη μάχη για την Ευρώπη.

Εκτίμηση: Εγώ θα πάω κόντρα σε αυτά. Θεωρώ πως η φόρμα των δύο ομάδων παρά είναι σημαντική για να την προσπεράσω. Δεν θα μπλέξω με σημείο, όμως πιστεύω και πως λόγω ψυχολογίας ο Παναιτωλικός θα μπει δυνατά και θα σκοράρει πρώτος στο ματς, κάτι που βρίσκω σε απόδοση 2.59 στη Betshop.

Φαβορί και γκολ στο ΟΑΚΑ

Πάμε να δούμε και το δεύτερο ματς, εκεί όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλο. Περίεργο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από αλλαγή προπονητή, νίκες με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα, αλλά ήττες από Αστέρα και ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έκανε δύο πολύ άσχημα παιχνίδια εντός έδρας με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, αλλά εκτός βρήκε καλές εμφανίσεις σε Τούμπα και Περιστέρι. Σε αυτές θέλει να δώσει συνέχεια και να πάρει και την νίκη στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο.

Εκτίμηση: Θεωρώ πως τα προγνωστικά θα επιβεβαιωθούν και η ΑΕΚ θα πάρει το ματς. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν υπάρχει σιγουριά στα μετόπισθεν και με τις αλχημείες να είναι αναγκαίες στα μετόπισθεν, με τις απουσίες των Βράνιες και Μοχαμάντι, πιστεύω πως θα δεχθεί γκολ. Έτσι, θα ποντάρω στον άσο μαζί με το αμφίτερμα, σε απόδοση 3.50 στη πλατφόρμα της Novibet.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
15:00
Παναιτωλικός - Άρης
Παναιτωλικός να σκοράρει πρώτος
2.59
BET: 15 units
Combo
17:15
ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος
1 & goal/goal
3.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις