Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε

Προγνωστικά με άρωμα Ελλάδας αλλά και Copa Africa έχει στην σημερινή στήλη του ο Λάμπρος Μακράκης, με πολύ ελκυστικές αποδόσεις

Καλημέρες σε όλους. Χωρίς μεγάλα πρωταθλήματα αλλά με εξαιρετικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Αφρική η σημερινή ημέρα και πριν κάνουμε ένα ρεπουδάκι 4-5 μέρες θα δούμε προγνωστικά Copa Africa αλλά και από το παιχνίδι του Αγρινίου.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Προγνωστικά Παναιτωλικός – Άρης

Ο Παναιτωλικός βρισκόταν σε εξαιρετικό μομέντουμ και ταξίδεψε Αθήνα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του με τον Ολυμπιακό. Μια καθυστερημένη απόφαση των ιθύνοντων για αναβολή ταλαιπώρησε τζάμπα την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Οι Αγρινιώτες προέρχονται από τρεις σερί νίκες, τις δύο κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζουν τον Άρη που δεν γλύτωσε το «κάζο», έχασε δύο πέναλτι και αποκλείστηκε από την Λαμία, χωρίς να έχει πετύχει γκολ στα 5 ματς του 2022 μέχρι στιγμής.

Η ψυχολογία με τον Παναιτωλικό που έχει και ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς αν κερδίσει τον Άρη τον προσπερνάει και μπορεί να βρεθεί έως και στο -2 από την εξάδα. Ο Άρης δεν είναι καλά και το δείχνει. Θα πάω με το να μην χάσει ο Παναιτωλικός.

Προγνωστικά Copa Africa

Αίγυπτος – Μαρόκο

Οι «φαραώ» απέκλεισαν το φαβορί Ακτή Ελεφαντοστού στα πέναλτι και βρίσκονται στα προημιτελικά για το μεγάλο παιχνίδι με το Μαρόκο. Έχουνε θέμα στο σκοράρισμα και γι’ αυτό τον λόγο περιμένω να δώσουν τον πρώτο λόγο στο Μαρόκο. Ένα Μαρόκο που έφαγε μια σφαλιάρα από το Μαλάουι, σοβαρεύτηκε, κυριάρχησε και γύρισε το παιχνίδι. Φαβορί το Μαρόκο, δεν θα θέλει να δεχθεί πάλι γκολ από την αρχή και να κυνηγάει γι’ αυτό περιμένω παιχνίδι σκοπιμότητας, τουλάχιστον στην αρχή. Επιλογή στα προγνωστικά Copa Africa το Χ 1ου ημιχρόνου.

Σενεγάλη – Ισημερινή Γουινέα

Το βραδινό παιχνίδι του προγράμματος. Η Σενεγάλη προβλημάτισε για 4ο σερί παιχνίδι απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι των 9 παικτών αλλά κατάφερε εν τέλει να πάρει την νίκη. Απέναντί της, άλλη μία έκπληξη της διοργάνωσης η Ισημερινή Γουινέα, που άντεξε και απέκλεισε στα πέναλτι το ανώτερο Μάλι. Ο Μανέ είναι αμφίβολος αλλά τα «λιοντάρια» έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να περάσουν στα ημιτελικά.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
15:00
Παναιτωλικός - Άρης
1Χ & under 3,5
2.05
BET: 40 units
Μονό
17:00
Αίγυπτος - Μαρόκο
Χ ημίχρονο
1.83
BET: 20 units
Μονό
21:00
Σενεγάλη - Ισημερινή Γουινέα
1 & under 3,5
1.87
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις