Με τα μούτρα στις «μικρές Αγγλίες»

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας περιλαμβάνει η στήλη του Βασίλη Βασιλείου για το Σάββατο.

Έπιασε το ρίσκο του προηγούμενου Σαββάτου με τις δέκα επιλογές και το σημερινό πρόγραμμα προσφέρεται για κάτι ανάλογο, παρά την απουσία των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά και τις επιλογές που ξεχώρισα από τις «μικρές Αγγλίες», όπως τις λένε και στο ΠΡΟΠΟ-τζίδικο της γειτονιάς μου.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Championship: Παιχνίδι στα γκολ

ΚΠΡ εναντίον Ρέντινγκ ή διαφορετικά, η καλύτερη φόρμα της κατηγορίας εναντίον της χειρότερης. Προφανέστατα οι τιμές άσου είναι αρκετά χαμηλά για τις ιδιαιτερότητες της Championship, όχι όμως και το over! Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα ματς και παρόλο που στα περισσότερα φεύγουν με σκυμμένο κεφάλι, βρίσκουν γκολ. Αναμένω ανοικτό παιχνίδι.

Τεράστιο διπλό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, πήρε μεσοβδόμαδα η Πρέστον, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την άτυχη τελευταία Μπρίστολ Σίτι. Οι γηπεδούχοι μετά την έλευση Λόου εμφανίζουν ένα εντελώς άλλο -προς το καλύτερο- πρόσωπο και δίκαια είναι φαβορί εδώ, αν και θεωρώ χαμηλή την απόδοση, αφού δε παύουν να έχουν κενά πίσω. Η Σίτι μπορεί να έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 30/10, αλλά δε θα κρατήσει για πάντα το αρνητικό σερί. Πέντε διαδοχικά goal/goal εντός μετρά η Πρέστον, 4/5 τελευταία η Μπρίστολ. Αξίζει το goal/goal σε τιμές αουτσάιντερ.

Προγνωστικά League One: Ασταμάτητη η Γουΐγκαν

Πάτησε κορυφή η Γουΐγκαν μετά τη νίκη επί της Τζίλιγχαμ και αναμφίβολα δε θέλει να πέσει από εκεί. Έχει να ηττηθεί από τις 26/10 και έκτοτε μετρά 8-0-2 για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε όλη την Αγγλία! Από την άλλη η Τσέλτεναμ από ισοπαλία σε ήττα και… τούμπαλιν πηγαίνει (1-5-4 στα τελευταία 10). Μια σοβαρή Γουΐγκαν μπορεί να φύγει με το διπλό και θα την εμπιστευτώ σε απόδοση 1.87 στην Winmasters.

Προγνωστικά League Two: Στήριξη στις έδρες

Στο Έξετερ, η τοπική ομάδα θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να μπει για τα καλά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Ιδανική αντίπαλος η Χάρτπουλ, που είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Στο 1.80 ο άσος στη Novibet.

«Πετάει φωτιές» η Μάνσφιλντ που πάει από νίκη σε νίκη (9-0-1 για το πρωτάθλημα από 13/11). Έχει χάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επικινδυνότητα της η Λέιτον Όριεντ, που δεν σκοράρει για τέσσερα σερί ματς, ενώ αγνοεί τη νίκη από το Δεκέμβρη (0-1-3). Δύσκολα θα καταφέρει να αποδράσει από μια εκ των καλύτερων εδρών της κατηγορίας. Ωραιότατο το 2.27 του άσου στο PameStoixima.gr!

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Πολύ κακό τάιμινγκ για τη Γουόλσολ να βρεθεί στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς. Η ομάδα του εκκεντρικού Τζόι Μπάρτον διανύει εξαιρετική περίοδο και ίσως να έχει μια τελευταία ευκαιρία να βρεθεί στις θέσεις των πλέι-οφ. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί, αλλά η Μπρίστολ κοιτάει προς τα πάνω, ενώ η Γουόλσολ… προς τα κάτω. Στο 2.25 ο άσος και θα τον ποντάρω.

Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα της Ουαλίας και έτσι η Νιούπορτ θα έχει τη χαρά να πανηγυρίσει τη σημερινή της νίκη μπροστά στους φίλους της. Οι Ουαλοί μετρούν τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό και καλοβλέπουν την άνοδο. Αρκεί φυσικά να μην πετάξουν βαθμούς απέναντι σε αντιπάλους, όπως η Μπάροου, η οποία δεν αποτελεί φόβητρο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, απόρροια των κάκιστων τελευταίων εμφανίσεων. Άσος στο 1.85!

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
17:00
ΚΠΡ - Ρέντινγκ
Over 2,5
1.80
BET: 7 units
Μονό
17:00
Πρέστον - Μπρίστολ Σίτι
Goal/goal
1.96
BET: 7 units
Μονό
17:00
Τσέλτεναμ - Γουΐγκαν
2
1.87
BET: 8 units
Μονό
17:00
Μάνσφιλντ - Λέιτον Όριεντ
1
2.27
BET: 5 units
Μονό
17:00
Μπρίστολ Ρόβερς - Γουόλσολ
1
2.25
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
17:00
Έξετερ - Χάρτπουλ
1
1.80
17:00
Νιούπορτ - Μπάροου
1
1.85
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις