Η… προδοσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου: Αναλαμβάνει τη Ντινάμο Κιέβου!

Η... προδοσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου: Αναλαμβάνει τη Ντινάμο Κιέβου!

Τι κι αν κλείνει σε λίγες μέρες τα 75 του χρόνια; Τι κι αν το όνομά του έχει συνδεθεί άρρηκτα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, την οποία έβαλε στον ευρωπαϊκό χάρτη; Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραμένει μάχιμος και συμφώνησε να αναλάβει τη… Ντινάμο Κιέβου!

Ο πολύπειρος Ρουμάνος προπονητής, που πέρασε δώδεκα χρόνια στην Σαχτάρ και την οδήγησε σε οκτώ πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, τα βρήκε με το αντίπαλο δέος του συλλόγου για διετές συμβόλαιο καθώς και οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε την τελευταία τετραετία σε Ζενίτ και εθνική Τουρκίας χωρίς να καταφέρει πολλά και αποφάσισε να επιστρέψει στη λίγκα όπου γνώρισε τις μεγαλύτερές του επιτυχίες, με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν πως πριν συμφωνήσει, συζήτησε με τον πρόεδρο της Σαχτάρ, Ρίνατ Αχμέτοφ, προκειμένου να εξασφαλίσει την συγκατάθεσή του…

Στη φωτογραφία τον διακρίνουμε μαζί με τον ισχυρό άντρα της Ντινάμο, Ιγκόρ Σούρκις, που του προσέφερε τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να τον… ψήσει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις