Επίσκεψη στην Ιβηρική χερσόνησο

Επίσκεψη στην Ιβηρική χερσόνησο

Προγνωστικά Ισπανίας: Στην Ιβηρική χερσόνησο ταξιδεύει ο Κεμανετζής με τρεις αναμετρήσεις από την Segunda Division.

Καλημερίζουμε όλα τα παλικαράκια της στήλης. Μέσα στα χιλιόμετρα που κάναμε για να πάμε στον Βόλο και τη βροχή των γκολ στην Ηγουμενίτσα που μας βούλιαξε τη δυάδα, ήρθε και έδεσε η επίσκεψη του κορωνοϊού και μας ταλαιπώρησε λίγο. Όλα καλά πήγαν και είμαστε πάλι εδώ πιο τρελαμένοι να συνεχίσουμε τα ταξιδάκια μας με σκοπό το ταμείο!

Tρία σημεία σήμερα και όλα από την Ιβηρική χερσόνησο για τα προγνωστικά Ισπανίας. Πρώτος μας σταθμός το αθλητικό κέντρο και τυπικά έδρα της Αμορεμπιέτα, Λεζάμα Φασίλιτιζ Στάντιουμ (τι έγραψα πάλι ο Σερραίος, έπειτα στο Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Ιπουρούα, σαν αυτό που είχαμε δίπλα στο ΣΕΡΓΑΛ και πετούσαν τα γκολάκια ο Αντεμάρ και ο Τσιφούτης) στο Έιμπαρ και θα κλείσουμε το βράδυ με την επίσκεψη μας στο Νουέβο Κάρλος Ταρτιέρε (όχι, μην ονειρεύεστε τεκίλες… ακόμη!) στο Οβιέδο. Θα λιώσουν τα καινούρια μου NIKE τα οποία τα πήρα από προσφορά από 130€ ντεμέκ, 75 γιουρόνια, μέιντ ιν Ιντονίζια παρακαλώ.

Προγνωστικά Ισπανίας: Αμορεμπιέτα – Χιρόνα

Aπό την αρχή της σεζόν μας έχει πληρώσει πολλές φορές με το αμφίτερμα και έχουμε ξαναπεί, όσο πληρώνει θα την τιμάμε. Μιλάμε για την Αμορεμπιέτα η οποία παραμένει εδώ και πολύ καιρό στην ζώνη του υποβιβασμού, αλλά παλεύει όλα τα παιχνίδια της με ψυχή και δεν λογαριάζει ποιον έχει απέναντί της. Πιστεύουμε σε μια νίκη που την ψάχνει απο τις 05/12/2021 όταν και κέρδισε την Μάλαγα εκτός έδρας, θα της δώσει ώθηση και ψυχολογία να συνεχίσει.

Το έργο της Χιρόνα είναι δύσκολο, θα πάει για την νίκη η οποία θα την καθιερώσει και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Έχει σκοράρει στις περισσότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις και ευελπιστούμε το ίδιο να κάνει και σήμερα.

Εϊμπάρ – Ουέσκα

Απλά πράγματα για τους γηπεδούχους, έκαναν τεράστιο διπλό προχθές στην έδρα της Αλμερία και πλέον ισοβαθμούν στην κορυφή. Έχει την μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει σήμερα. Εντός έδρας τα πάει πολύ καλά έχοντας μόνο μία ήττα. Η Ουέσκα πατάει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Είναι περίπου στη μέση της βαθμολογίας μακριά από τις χαμηλές θέσεις που είναι για φούντο, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα.

Περιμένουμε ανοιχτό ματς με τους γηπεδούχους να έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Οβιέδο – Αλμερία

Οι φιλοξενούμενοι ακόμα ψάχνουν τι έφταιξε στην εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Έιμπαρ. Με τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις και την κακή ψυχολογία που έχει αυτή τη στιγμή, περιμένουμε και άλλες απώλειες βαθμών. Το καλό για τον προπονητή είναι πως επιστρέφει ο επιθετικός Ουμάρ Σαντίκ.

Από την άλλη η Οβιέδο έφαγε ντόρτι από την Τενερίφη και θα κοιτάξει να κάνει μια νέα αρχή. Δεν θα κινδυνέψει, ίσα-ίσα δίνει μάχη ακόμη και για την ισοπαλία και σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι εύκολη βραδιά για τη σημερινή της αντίπαλο. Σημαντικές απουσίες των Γκαστόν και Αιχάδο.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
17:00
Αμορεμπιέτα - Χιρόνα
Goal/goal
2.00
BET: 25 units
Μονό
19:15
Εϊμπάρ - Ουέσκα
1Χ & over 1,5
1.83
BET: 25 units
Μονό
22:00
Οβιέδο - Αλμερία
Goal/goal
2.05
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις