Ημέρα διπλασιασμών και γκολ σε Αγγλία – Ουγγαρία

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Σάββατο χωρίς αναμετρήσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά με αξιόλογες ευκαιρίες σε μικρότερες κατηγορίες.

Δικαιωθήκαμε με τα προγνωστικά στα κόρνερ στην αναμέτρηση της Σέλτικ κόντρα στη Χαρτς για το πρωτάθλημα Σκωτίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει παύση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχουμε ευκαιρία να ασχοληθούμε με ομάδες μικρότερης κατηγορίας και πρωταθλήματα που βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα.

Για την 29η αγωνιστική της Championship, η πρωτοπόρος Φούλαμ υποδέχεται τη σχεδόν… αδιάφορη Μπλάκπουλ και θέλει νίκη για να επεκτείνει το προβάδισμά της για απευθείας άνοδο στην Premier League. Στην έδρα είναι πολύ δυνατή, μετρώντας 9 νίκες 3 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ έχει 36 γκολ ενεργητικό.

Στη σημερινή αναμέτρηση, οι μόνες νέες απουσίες είναι αυτές των Άντονι Ρόμπινσον και Μπόμπι Ριντ, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Μίτροβιτς είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα, όπως και ο Ουίλσον.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γκάρμπαντ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα κόντρα στη Μίλγουολ (νίκης της Μπλάκπουλ με 1-0), είναι ο μοναδικός που μπαίνει στη λίστα με τους ήδη τραυματίες. Αντικαταστάτης του θα είναι -εκτός απροόπτου- ο Τζόρνταν Γκάμπριελ, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα είναι ίδια με αυτή του τελευταίου αγώνα.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και η σχεδόν πλήρης Φούλαμ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι απέναντι στη Μπλάκπουλ. Συνήθως οι γηπεδούχοι στα παιχνίδια που βρίσκουν ρυθμό, πετυχαίνουν αρκετά γκολ και όταν χαλαρώνουν, δέχονται τέρμα. Κάτι ανάλογο αναμένω και σήμερα και γι’ αυτό θα πάω με τα πολλά γκολ.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται από το πρωτάθλημα Ουγγαρίας. Εκεί έχουμε το παιχνίδι ανάμεσα σε Πακς και Ζαλεγκερσέγκι για την 18η αγωνιστική και πρώτη μετά τη χειμερινή διακοπή.

Τα παιχνίδια της Πακς έχουν σχεδόν πάντα γκολ. Συγκεκριμένα, σε 17 αναμετρήσεις πρωταθλήματος τα 16 παιχνίδια έχουν πάνω από 3 γκολ. Τρομερό στατιστικό από μια ομάδα που στα παιχνίδια της ο ρυθμός είναι καταιγιστικός και η λογική της είναι «όσα βάλουμε, όσα φάμε». Απέναντί της σήμερα, βρίσκεται η 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αφού πρώτη είναι η Πακς.

Το ιστορικό των αναμετρήσεων των δύο ομάδων είναι εντυπωσιακό, με το αμφίτερμα να επαληθεύεται σχεδόν ανελλιπώς. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην ποντάρουμε τα πολλά γκολ σε συνδυασμό με το αμφίτερμα στην αναμέτρηση.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:30
Πακς - Ζαλεγκερσέγκι
Goal/goal & over 3,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
17:00
Φούλαμ - Μπλάκπουλ
Over 3 AH
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις