Σοκολάτες με γκολ και σημεία στο Βέλγιο

προγνωστικά Βελγίου

Χιόνια στην πρωτεύουσα και η σοκολάτα είχε την τιμητική της. Προγνωστικά Βελγίου από Nikola Kappa για να το παινεύσουμε!

Παρακευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι! Χαιρετώ το κουβανέζικο πλήθος! Βασικός πυλώνας της σημερινής μας στήλης είναι τα προγνωστικά Βελγίου.

Παρασκευούλα με Βέλγιο και σοκολάτες με γκολ

Ξεκινάμε την βόλτα μας από το παιχνίδι της Β’ κατηγορίας για τα προγνωστικά Βελγίου, ΛομέλΛιρς Κέμπενζονεν. Συζητάμε για δυο ομάδες που έχουν 3,5 γκολ και 3,44 γκολ ανά παιχνίδι μέσο όρο! Ο σχετικός επιμερισμός είναι για την Λομέλ, 1,75 υπέρ και 1,75 γκολ κατά σε κάθε εντός έδρας ματς. Από την πλευρά της φιλοξενούμενης ο σχετικός επιμερισμός είναι 1,56 υπέρ και 1,89 κατά ανά παιχνίδι. Στα στατιστικά των παιχνιδιών που έχουν δοθεί, το 75% των παιχνιδιών της Λομέλ έχει περισσότερα από 2,5 τέρματα, ενώ αντίστοιχα της Λιρς το 78% είναι περισσότερο από 2,5 γκολ. Σε ότι αφορά τα παιχνίδια με περισσότερα από 3,5 τέρματα τα σχετικά ποσοστά ανέρχονται 63% και 56%. Αυτό σημαίνει ότι αναμένουμε αρκετά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Επιπροσθέτως, σε περίπτωση που θελήσουμε να διερευνήσουμε τα ποσοστά των παιχνιδιών που σκόραρε και δέχτηκε η κάθε μια ομάδα, θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι δικαίως το βασικό ασιατικό line είναι κοστολογημένο στα 3,00 γκολ. Με σχετική ασφάλεια θα κινηθούμε στην επιλογή του 2,25 ΑΗ το οποίο ανταλλάσσεται σε τιμές πλησίον του αγαπημένου μου «ημιδιπλασιασμού». Σε άλλες επιλογές, αξία έχει και το goal/goal & over 2,5, αλλά και οι λοιποί συνδυασμοί.

Παρασκευούλα με Βέλγιο και σοκολάτες με γυναίκες

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Βελγίου, όμως θα οδεύσουμε προς την γυναικεία λίγκα και το παιχνίδι, Γκενκ (Γ)Λέουβεν (Γ). Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι. Η Λέουβεν, αποτελεί την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και παραμένει αήττητη εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια σημαντική απουσία και ο κόουτς Κορνέτς, θα μπορέσει να «καθαρίσει» εύκολα το συγκεκριμένο παιχνίδι και μάλιστα από νωρίς. Η ομάδα του Λέουβεν εκτός του γεγονότος ότι δεν έχει χάσει σε κανένα παιχνίδι εκτός έδρας την φετινή σεζόν, στις πέντε από τις επτά αναμετρήσεις που έχει δώσει, έχει κερδίσει και τα δυο ημίχρονα. Συνεπώς, η επιλογή της νίκης από το ημίχρονο είναι αρκετά ελκυστική. Προκειμένου όμως να κλείσουμε την δυάδα μας, θα προσθέσουμε στο δελτίο την απλή νίκη που συναλλάσσεται στο 1.50.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Όμως επειδή είναι Παρασκευή θα «τζογάρουμε» λίγο και θα πάρουμε και τα σημεία που θεωρήθηκαν λίγο «τσιμπημένα» προς τα πάνω…

 

Μονό
21:00
Λομέλ - Λιρς Κέμπενζονεν
Over 3,00 AH
1.98
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 1.99
21:00
Λομέλ - Λιρς Κέμπενζονεν
Over 2,25 AH
1.43
21:30
Γκενκ (Γ) - Λέουβεν (Γ)
2
1.40
BET: 25 units
Μονό
21:30
Γκενκ (Γ) - Λέουβεν (Γ)
2 ημίχ. / 2 τελ.
2.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις