Πέρνα από το ταμείο μέσω του live chat του koubanezos.gr

ταμείο

Το koubanezos.gr σου ανοίγει τον δρόμο για καθημερινό ταμείο, είτε μέσω των pregame picks στο site, είτε με live picks στο telegram.

Τα έχουμε αναφέρει παλαιότερα, θα το θυμηθείτε εάν ανατρέξετε σε προηγούμενα άρθρα. Το koubanezos.gr δεν είναι μία τυχαία πλατφόρμα στοιχήματος. Το site δημιουργήθηκε από εσάς για εσάς, με σκοπό να κάνει χαρούμενο το αναγνωστικό κοινό του, με σκοπό να φέρει κέρδη και να οδηγήσει τον καθένα στο καθημερινό ταμείο.

Κάτι σαν τη δημοκρατία φανταστείτε. Οχι τούτη των τελευταίων δεκαετιών. Την ουτοπική δημοκρατία, αυτή που υπάρχει στις γραφές ή στα λεξικά. Από το λαό για το λαό που λέμε; Αυτό ακριβώς. Πλατειάσαμε και επανερχόμαστε στο κυρίως μενού.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Το koubanezos.gr δεν είναι μόνο άρθρα προγνωστικών ή στοιχηματικές βόμβες. Είναι κάτι παραπάνω. Δουλεύουμε για εσάς, μα κυρίως με εσάς. Δεν θα σας βγάλουμε τρελούς. Σαφώς και αναφερόμαστε για τις πλατφόρμες του telegram, εκεί όπου επί καθημερινής βάσεως, οι tipster του site σας παρέχουν τις προτάσεις τους, ενώ παράλληλα υπάρχει και το μεγάλο chat, όπου μπορείτε να λάβετε μέρος στις συζητήσεις.

Συν τοις άλλοις, στο telegram, υπάρχει και το κανάλι για τα live picks, ώστε να πηγαίνουμε όλοι μαζί ταμείο στο λεπτό. Εξάλλου, το koubanezos.gr είναι το εμβόλιο κατά του κουβά, είτε με pregame picks, είτε με live πονταρίσματα.

Και για του λόγου το αληθές, παρακάτω σας παραθέτουμε τα link από τα κανάλια του telegram. Πρόκειται για μία δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή, αλλά και ελαφριά, ώστε να έχουν άπαντες την πρόσβαση. Σας περιμένουμε στη μεγάλη παρέα μας!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις