Προγνωστικά Ασίας με 1.94 και 2.40 στο μενού

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο επιλογές στην Ασία και τις αναμετρήσεις Αυστραλία - Βιετνάμ και Ιαπωνία - Κίνα έχει ο Scorakias.

Καλησπέρες φίλες και φίλοι. Στήλη Πέμπτης από σήμερα Τετάρτη για τα προγνωστικά Scorakias. Προχωράω με ταχύτατους ρυθμούς στην Ασία, εκεί όπου αυτές τις ημέρες έχουν μαζευτεί χαμπίμπηδες και σχιστομάτηδες για τα Προκριματικά του Μουντιάλ.

Πρώτη στάση στη Μελβούρνη, εκεί όπου παράλληλα με το Αυστραλιανό Open, η Αυστραλία θα υποδεχτεί το αδύναμο Βιετνάμ. Ματσάκι με ξεκάθαρο φαβορί βεβαίως – βεβαίως, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από το σετ των αποδόσεων.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, τα «καγκουρό» δυσκολεύτηκαν. Με ένα γκολ στο 43′ πήραν τη νίκη, έχοντας μάλιστα μονάχα μία τελική εντός στόχου. Ανεπίτρεπτο για την κλάση τους και τη διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλό τους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εχοντας κατά νου πως δεν υπάρχει συνοχή στη γηπεδούχο και πως η φιλοξενούμενη θα κοιτάξει πρωτίστως την άμυνά της, θα ποντάρω στο under 1 ασιατικό στο πρώτο μέρος στο εξαιρετικό 2.40. Κι αν επιτευχθεί ένα γκολάκι, ας πάρουμε τη μίζα μας πίσω ωρέ.

Συνεχίζουμε με ταξιδάκι στη Σαϊτάμα, εκεί όπου η Ιαπωνία θα υποδεχτεί την Κίνα. Ντερμπάκι θα μπορούσε να σκεφτεί ο καθένας. Στον πρώτο γύρο, η Ιαπωνία πέρασε νικηφόρα από τη Ντόχα, όπου είχε διεξαχθεί το παιχνίδι, με 1-0, έχοντας αμέτρητες ευκαιρίες για παραπάνω τέρματα, καθώς και ένα δοκάρι.

Αισθητή η διαφορά δυναμικότητας στα δύο ρόστερ. Οι περισσότεροι Ιάπωνες αγωνίζονται εξάλλου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, εμφανίζοντας την κλάση και την ποιότητά τους. Η Κίνα έχει πρώτο στόχο τη διαφύλαξη της εστίας της, θα αγωνιστεί με αμυντικό προσανατολισμό. Εάν μείνει πίσω στο σκορ, τότε πιθανότατα θα ανοιχτεί, κυνηγώντας γκολ και δεδομένα την ισοφάριση.

Θα κρατήσει για πολύ η Κίνα; Θα δείξει. Εμείς στα προγνωστικά Scorakias επιλέγουμε το over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 1.94, εκτιμώντας πως στα δεύτερα 45′ θα αποκτήσει καλύτερο ρυθμό η αναμέτρηση και θα υπάρχουν περισσότεροι κενοί χώροι.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
11:10
Αυστραλία - Βιετνάμ
Under 1 AH στο 1ο ημίχ.
2.40
BET: 15 units
Μονό
12:00
Ιαπωνία - Κίνα
Over 1,5 στο 2ο ημίχ.
1.94
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις